Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-06-19 - 

Top 3 App Store & iTunes: hits, films, boeken en apps

alt

Top 3 App Store & iTunes: hits, films, boeken en apps


Benieuwd wat het beste is wat de App Store & iTunes heeft te bieden? Wij ook. Daarom zijn we op onderzoek uitgegaan wat de leukste apps, films, muziek en ebooks zijn van dit moment. Weet je nog niet zeker wat je wilt kopen met je App Store & iTunes kaart? Na het lezen van deze tips sowieso wel.

Top 3 beste App Store & iTunes apps


1. MTBroutes
Dit is een ideale app voor alle fietsfanaten: MTBroutes geeft je een overzicht van alle mountainbike routes in Nederland. Op deze manier heb je altijd alle mogelijke routes op zak en ben je snel klaar om op je fiets te stappen. Iedere aangegeven route kun je bekijken op een kaart. Per route kun je ook nog eens informatie vinden over de lengte van de route, de hoogtemeters (dat zullen er in Nederland niet zoveel zijn), waar je de route kunt starten, in wat voor omgeving je zult fietsen en meer!

2. SOVS - Composition Camera
Je kent het misschien wel: je hebt de perfecte foto in je hoofd en weet precies waar je zelf zou willen staan, van welke hoek je de foto neemt, enzovoort. Maar degene die de foto maakt heeft ook een eigen stijl en eigen ideeën hoe je de perfecte foto kunt maken. De slogan van de foto-app SOVS is: “Don't explain, just SHOW it” - probeer het niet uit te leggen, laat gewoon zien wat je wilt! SOVS is ideaal voor het opzetten van een compositie voor een foto. Zo kun je verschillende posities gebruiken waarin jij op de foto wilt staan, een foto maken van de perfecte achtergrond die de fotograaf daarna kan gebruiken en filters gebruiken. Op deze manier heb jij iedere keer jouw foto.

3. Pocket City
Tijd voor een game! Met Pocket City heb jij een simulatie van een stad in je handen. Bouw je eigen stad, doe quests en zorg ervoor dat jouw stad natuurrampen overleefd! Het is natuurlijk ondertussen een klassiek concept, het bouwen van een stad, maar met Pocket City kun je het overal meenemen waar je maar wilt en is speciaal voor iOS ontwikkeld. Deze app heeft geen microtransacties. Als je de game hebt gedownload kun je alleen volgende levels unlocken door het spel te spelen! Wat doe jij als burgemeester van jouw stad?Top 3 beste App Store & iTunes films


1. Bruce Springsteen - Western Stars
The Boss is terug. 5 jaar na zijn laatste album is Western Stars dan eindelijk verschenen. Ook dit album staat weer vol verhalen, over de uitbreiding naar het Westen van de vroege VS, maar ook persoonlijke verhalen van mensen. Zo gaat het nummer “Somewhere North of Nashville” over verschillende personen die zich aan het einde van hun leven afvragen waar hun jonge jaren gebleven zijn. Met een mix van elektrische gitaar nummers en meer ingetogen akoestische nummers bouwt het album voort op zijn voorgaande catalogus van albums. Maar het is een sterke toevoeging aan je favoriete nummers van Bruce Springsteen.

2. Madonna - Madame X
Ook uitgekomen op 14 juni is het nieuwe album van Madonna. Naast nummers die haar oude fanbase goed zullen liggen, met disco-funk nummers als Don’t Swearch I Findl, staan er ook liedjes op het album die qua genre meer Latino-geïnspireerd zijn zoals “Bitch I’m Loca” en “Fast Gostoso”. Op “God Control” gaat ze het onderwerp van het wapenbeleid in de VS te lijf, dat blijft een hot-topic daar. Dit doet ze natuurlijk op haar eigen manier. Met Madame X probeert Madonna een nieuw alter-ego de wereld in te brengen. Met nu al #1 op de Billboard 200 heeft haar alter-ego succes behaald.

2. Elton John - Diamonds
Met de film “Rocket Man” in de bioscoop, is het nodig tijd om je Elton John-kennis wat te verfrissen. En hoe kun je dat beter dan met een Greatest Hits van 34(!) nummers? Met je favoriete hits uit de jaren 1970 als Rocket Man en Don't Go Breaking My Heart, maar ook nummers van de afgelopen jaren zit je sowieso goed. Staat jouw favoriete Elton John nummer ook op het album? Wie weet moet deze nu wel plaatsmaken voor een nieuwe favoriet.Top 3 beste App Store & iTunes albums


1. Escape Plan 2: Hades
Als je van actie in je films houdt, dan is Escape Plan 2: Hades wat voor jou. Met Sylvester Stalone in de hoofdrol. Het vervolg op Escape Plan uit 2013, waarin gevangenisexpert Ray Breslin (Stalone) ook nu weer zijn vrienden uit de bak moet helpen. Met zijn team zouden zelfs de meest ondoordringbare gevangenissen geen probleem moeten zijn...

2. The Post
Met Steven Spielberg als regisseur begint The Post al goed. Neem dan ook nog
eens Tom Hanks en Meryl Streep voor de hoofdrollen en je hebt ook nog eens een goede cast. The Post is een politieke thriller die zich afspeelt begin jaren ‘70: De krant The Washington Post wilt de Pentagon Papers publiceren, geheime documenten over de Vietnamoorlog. Het Amerikaanse volk wordt voorgelogen over de oorlog die miljoenen dollars en vele Amerikaanse levens kost, en Daniel Ellsberg staat voor een dilemma: zorgt hij ervoor dat de documenten openbaar worden gemaakt, of is de nationale veiligheid van groter belang?

3. Gotti
Nog meer bekende namen: John Travolta speelt de maffiabaas Gotti in de gelijknamige film]. De film gaat over het leven van de bekende maffiabaas van New York en misschien wel de meest bekende gangster van de 20e eeuw. De film laat zien hoe Gotti het hoofd van de maffiafamilie “Gambino” werd, maar ook de problemen die er binnen zijn eigen familie speelde in de tijd als gangster. En dit verliep niet even goed: Gotti had een tragisch einde met meerdere jaren gevangenisstraf en een problematische relatie met zijn zoon John Gotti Jr.
Extra tegoed nodig?
Koop een App Store & iTunes kaart


Terug naar het overzicht