Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
03-02-19 - 

iTunes hits: top muziek, films, boeken en apps

alt

De leukste apps, films, boeken en beste albums: haal alles uit iTunes


Ben je op zoek naar inspiratie op het gebied van entertainment? We vertellen je graag welke apps, films, albums en boeken populair zijn - en selecteren daaruit onze favorieten. Weet je nog niet wat je wilt kopen met je App Store & iTunes kaart? Na het lezen van deze tips sowieso wel.

Beste albums


1. Mamma Mia: Here We Go Again
2. Abba Gold: Greatest Hits
3. Know - Jason Mraz

Een mooi album maakt veel goed. Ga je voor een echte klassieker als Abba Gold: Greatest Hits? Of ben je een groot liefhebber van musicals? Als je Mamma Mia 2 net zo leuk vond als wij, is het album Mamma Mia: Here We Go Again echt iets voor jou. Ben je in een romantische, optimistische bui? Met zijn gitaar en ukelele verdrijft Jason Mraz binnen no-time alle pessimistische gedachten. Wist je trouwens dat Jason Mraz binnenkort ook naar Amsterdam komt?

Beste Films

alt
1. Gotti
2. Tomb Raider
3. Pieter Konijn

Niks is zo fijn als een spannende film kijken waardoor je op het puntje van je stoel zit. Gotti vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti. De focus ligt vooral op John Gotti, hoofd van de maffiafamilie Gambino - de grootste misdaadorganisatie van de VS. John zelf was een van de meest bekende gangsters van de 20e eeuw. Toe aan meer avontuur? In Tomb Raider is de vader van de onafhankelijke 21-jarige Lara Croft al zeven jaar weg. Als ze besluit te onderzoeken waarom haar vader is verdwenen, begint het avontuur echt. Meer weten? Deze film zal je zeker niet teleurstellen. Op zoek naar kindvriendelijk kijkmateriaal? Pieter Konijn is een hartverwarmende computeranimatiefilm (gebaseerd op de boeken van de Britse schrijver Beatrix Potter) waar je lang om zult blijven lachen.

Beste Boeken

alt
1. Het Pilgrim Fathers Complot
2. Oorsprong - Dan Brown
3. Gordon - Marcel Langedijk

Lees je graag over gruwelijke moorden? Dan is het Pilgrim Fathers verhaal - Het Pilgrim Fathers Complot - echt iets voor jou. Het gaat om zes moorden, drie continenten, een verborgen manuscript en nog meer verborgen zaken… Leiden wordt opeens opgeschud als de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge gedood wordt. Rond dezelfde tijd wordt een verborgen manuscript wordt gevonden. Universitair docent Peter de Haan raakt op dit moment bij de zaak betrokken.

Een andere spannende thriller is Oorsprong van Dan Brown. Hierin vraagt Robert Langdon zich af waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Het verhaal speelt zich af in het zonnige Spanje en barst van de geschiedenis, architectuur, kunst, technologie, religie en mysterieuze codes. Leuk om mee te nemen op vakantie of gewoon op de bank van te genieten.

Dan een biografie over niemand minder dan Gordon Heuckeroth. Volg Gordon vanaf zijn jeugd in Amsterdam-Noord tot aan grote villa’s in Het Gooi. De biografie lijkt in eerste instantie alleen over Gordon te gaan, maar snijdt universele thema’s aan als liefde, geluk, verslaving seks en de andere kant van roem. Dus: zet al je vooroordelen opzij en misschien leer je nog iets van deze bijzondere man!

Beste Apps

alt
1. Plague Inc.
2. 30 seconds
3. Minecraft

Wil jij de wereld infecteren? Plague Inc. is een realistisch (en angstaanjagend) strategie spel waar je verslaafd aan gaat raken. Een korte uitleg: jouw pathogeen heeft ‘Patiënt Nul’ geïnfecteerd. Nu moet jij voor de ondergang van de mensheid zorgen en een dodelijk plaag creëren, terwijl je alle pogingen van mensen om zichzelf te beschermen bestrijdt. Dit spel is geschikt voor iPhone & iPad.

De leukste avondjes host je vaak zelf - gewoon bij jou thuis. Een partyspel als 30 seconds maakt het allemaal net iets leuker. Met dit supersnelle spel kun je jouw kennis (en die van je vrienden) testen. De regels zijn simpel en iedereen kan het leren!

Dan is er nog Minecraft: het perfecte spel als je creatief bent met blokken en een beetje avontuurlijk bent ingesteld. Speel het in creative mode, met oneindig veel opties - of in survival mode, waarin je je met verschillende wapens moet beschermen tegen de vijand. Met de Minecraft Bedrock edition kun je samenspelen met andere spelers op de Nintendo Switch, Xbox One, Androids, Windows 10-computers en telefoons en tablets met iOS.

Extra tegoed nodig voor deze apps?
Koop een extra App Store & iTunes kaart >Terug naar het overzicht