Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
07-12-18 - 

iTunes hits: top muziek, films, boeken en apps

Muziek_luisteren

iTunes hits: top muziek, films, boeken en appsWat luisteren, lezen en kijken anderen? Een beetje afkijken kan geen kwaad. Daarom laten wij je graag zien wat er momenteel in de top 10 staat. Nog geen idee wat je moet kopen met je App Store & iTunes kaart? Na het lezen van onze tips weet je het sowieso wel.


Hit singles


1. One Kiss - Calvin Harris
2. La Cintura - Alvaro Soler
3. Shotgun - George Ezra

De herfst is begonnen - wat niet betekent dat het afgelopen is met je vrolijke humeur. Dans de herfstblues weg met behulp van een van deze coole hits. Hou je van zwoele latino songs? Dan is La Cintura van Alvaro Soler waarschijnlijk iets voor jou. One Kiss van Calvin Harris blijft ook altijd een fijn nummer. Geweldig om naar te luisteren in de auto terwijl het Hollandse landschap aan je voorbij trekt. Dan heb je nog Shotgun - wat ons betreft zo’n heerlijk zondagnummer om onder het genot van een kopje koffie naar te luisteren. Op een maandag is hij ook leuk. En de rest van de week eigenlijk ook.

Hit albums

Jason_mraz_album

1. A State of Trance - Armin van Buuren
2. Know - Jason Mraz
3. Evolve - Imagine Dragons

Met een goed album kom je die koude herfstdagen wel door. Ken je A State of Trance al? Met 41 miljoen luisteraars in 84 verschillende landen is deze radio show van Armin van Buuren een echte must als je van trance muziek houdt. Meer fan van de multi-award winnende Amerikaanse zanger Jason Mraz? Dan is zijn nieuwste album Know met onder andere de hit ‘have it all’ iets voor jou. In Evolve gaat Imagine Dragons weer de kant op van hun debuutalbum Night Visions, die dubbel platina kreeg in Nederland, met als eerste singles ‘Believer’ en ‘Thunder’.

Hit Films

Red_sparrow
1. Death Wish
2. Tomb Raider (2018)
3. Red Sparrow

Buiten wordt het steeds kouder en donkerder. Vanaf nu wordt de bank dus je beste buddy, samen met de televisie. Hou je van spannende films die een tikje duister zijn? Dan word je gegarandeerd blij van een van de films in onze top 3 lijst. Zo is de ervaren chirurg in Death Wish nooit meer hetzelfde nadat zijn familie aangevallen wordt en wil hij alleen maar wraak. En wat te zeggen van de laatst verschenen Tomb Raider, waarin de sterk onafhankelijke Lara Croft het eiland waar haar vader verdween opeens ontdekt? Ben je een diehard Jennifer Lawrence fan? Dan geniet je sowieso van Red Sparrow, waarin de ballerina Dominika Egorova haar lichaam als wapen moet gebruiken voor de Russische geheime dienst.

Hit Boeken


1. Breng me terug - B.A. Paris
2. Wees onzichtbaar - Murat Isik
3. President vermist - Bill Clinton & James

Een goed boek met een kop thee (of koffie) is soms echt het allerbeste medicijn. Hou je van thrillers? Breng me terug van bestsellerauteur B.A. Paris gaat over verdwijning en het feit dat we allemaal wel iets te verbergen hebben. In Wees onzichtbaar van Murat Isik lees je hoe een gezin moet vechten tegen een tirannieke vader. Dit is een mooie coming of age roman, gebaseerd op de jeugd van Murat Isik zelf. Mis zeker ook niet de politieke thriller van het jaar: President Vermist. Hierin komen de geheimen die alleen Clinton kan weten en Patterson’s vertelwijze samenkomen om een fantastisch verhaal te vertellen.

Hit Apps

Minecraft
1. Light X
2. 30 seconds
3. Minecraft

Is daar een app voor? Jazeker. Leef jij bijvoorbeeld voor de perfecte #selfie? Dan is Light X waarschijnlijk iets voor jou. Deze app helpt je om bepaalde onderdelen van een foto weg te halen (zoals de achtergrond) om de perfecte foto over te houden. Je kunt onder andere kleuren mixen en sleutelen met lijnen, contrast, schaduw, enz. Hallo perfecte Instagram foto!

De leukste avondjes host je vaak zelf - gewoon bij jou thuis. Een partyspel als 30 seconds maakt het allemaal natuurlijk net iets leuker. Met dit supersnelle spel kun je jouw kennis (en die van je vrienden) testen. De regels zijn simpel: iedereen kan het leren!

Dan is er nog Minecraft: het perfecte spel als je creatief bent met blokken en een beetje avontuurlijk bent ingesteld. Speel het in creative mode, met oneindig veel opties - of in survival mode, waarin je je met verschillende wapens moet beschermen tegen de vijand.

Extra tegoed nodig voor deze apps?
Koop een extra App Store & iTunes kaart >

Terug naar het overzicht