Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
10-09-19 - 

Top 3 App Store & iTunes: hits, films, boeken en apps

Top 3 App Store & iTunes: hits, films, boeken en apps


Benieuwd wat je allemaal kunt doen met je App Store & iTunes kaart? Wij zijn op onderzoek uitgegaan naar de beste en leukste apps, films en muziek waar je deze maand je tegoed aan kunt besteden. Heb je nog tegoed over en weet je nog niet wat je ermee gaat doen? Na het lezen van dit blog kun je zeker vooruit!
Is je tegoed al op maar wil je onderstaande apps NU hebben?

Koop dan snel nog een App Store & iTunes kaart!

Top 3 beste App Store & iTunes apps


1. Plague Inc.
Plague Inc. is een van de meest gespeelde en gedownloade games voor iOS. In dit spel speel je een virus met als doel de mensheid uit te roeien. Het wordt je moeilijk gemaakt omdat de mensheid zich niet zomaar laat uitsterven. Deze game is een unieke mix van simulatie en strategie. Evolueer als virus of maak de mensheid tot je slaven met de “Neurax Worm”. De mogelijkheden als vijand van de mensheid zijn oneindig in dit spel.

2. Procreate Pocket
Met de creatieve app Procreate Pocket maak je de mooiste tekeningen en kunstwerken zo op je Smartphone. Je hebt de keuze uit honderden kwasten om het digitale schildersdoek mee te vullen. Werk aan je kunstwerk waar je ook bent: op de bank, in de trein, of bij het zwembad. Deze app is perfect voor professionele kunstenaars, maar ook zeker de moeite waard als je voor het eerst je creativiteit de vrije loop wilt laten. Je kunstwerken kun je automatisch delen via Facebook, zodat al je vrienden het meteen kunnen zien. Ideaal! Koop nu met je App Store & iTunes kaart.

3. TjilpOMatic
Deze app is voor de echte natuurliefhebbers! TjilpOMatic werkt ongeveer hetzelfde als Shazam, maar dan voor vogelzang in de natuur. Loop het bos of een open veld in tot je vogels hoort fluiten en neem een geluidsopname op. De app gebruikt automatische herkenning om het geluid van de vogels te identificeren. Zo weet je precies welke vogels om je heen te horen zijn, en houdt de app bij waar je deze volgens gespot hebt - in het park, in het bos, of in de stad. Uiteindelijk kun je de opnames zelfs op een wetenschappelijke website plaatsen, zodat je ook nog iets bijdraagt aan de wetenschap!Top 3 beste App Store & iTunes albums


1. Lover – Taylor Swift
Op 23 august bracht Taylor Swift haar zevende studioalbum uit, Lover. Dit album is nu al een succes, met hit-singles zoals “Me”, in samenwerking met Brendon Urie van Panic! at the Disco. Ook de videoclip van het lied Lover werd met veel succes ontvangen. Ben je fan van Taylor? Dan mag dit album niet in je collectie ontbreken!

2. Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood (Soundtrack)
Een nieuwe Quentin Tarantino-film in de bioscoop betekent een nieuwe soundtrack in de iTunes store - natuurlijk weer met fantastische nummers om van te genieten. Herbeleef de film met deze unieke collectie.
Heb je de film nog niet gezien? Dompel je dan onder in de late jaren 60 met deze soundtrack! Koop ‘m met je App Store & iTunes kaart!

2. Threads – Sheryl Crow
In juli stond deze Amerikaanse oud-gediende nog in het voorprogramma van Phil Collins in het Goffertpark in Nijmegen, nu brengt ze haar nieuwe album uit: Threads. Dit album is een commentaar op de huidige situatie in de Verenigde Staten, over de presidentschappen van Obama en Trump, en racisme. Maar de sound van dit nieuwe album blijft gewoon de combinatie van rock, country en pop die we van Sheryl Crow gewend zijnTop 3 beste App Store & iTunes films


1. Marvel Studios’ Avengers Endgame
In deze ontknoping van het Marvel Universum (na 22 films!) werken de Avengers, the Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Black Panther, en Captain Marvel samen om de schade die Thanos heeft aangericht ongedaan te maken. Deze film is het zeker waard om nog een keer te bekijken, als je nog niet alle Marvel Easter eggs ontdekt hebt... Als je hem nog niet in de bioscoop hebt gezien, is dit je kans! Koop of huur hem nu met je App Store & iTunes kaart.

2. Detective Pikachu
In deze verfilming van de Pokémon game nu voor het eerst met echte acteurs. In deze film gaat de zoon van een detective op zoek naar zijn verdwenen vader. Hij krijgt hulp van een pratende Detective Pikachu (ingesproken door Ryan Reynolds). Deze film zal bij veel millenials nostalgie oproepen als je je favoriete Pokémon eindelijk in een echte film ziet!

3. Baantjer: Het Begin
In de roerige jaren 80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.
Extra tegoed nodig?
Koop een App Store & iTunes kaart


Terug naar het overzicht