Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
20-06-16 - 

Hij staat weer voor de deur: de Steam Summer Sale!

Morgen begint de zomer en dat kan maar één ding betekenen: de Steam Summer Sale is in de buurt! Het jaarlijkse speculeren rond de populaire sale is alweer een tijdje aan de gang en houdt de gemoederen flink bezig. Nadat een Reddit lid een paar weken geleden een screenshot plaatste van een bericht dat afkomstig leek van Valve themselves, werd gesuggereerd dat de Steam Sale van 23 juni tot en met 4 juli zou duren. Deze Redditor, bekend om het naar buiten brengen van juiste inside information, wist vorig jaar ook de juiste data van de Summer Sale te voorspellen. Veelbelovende informatie dachten wij zo… En wat blijkt nu, ook dit jaar heeft hij het goed! PayPal had de primeur en maakte afgelopen week de officiële data bekend: de Steam Summer Sale start aankomende donderdag op 23 juni!

Welke games wil jij in de sale zien?

Hij staat weer voor de deur: de Steam Summer Sale! - Beltegoed.nl De hamvraag voorafgaand aan elke sale is natuurlijk: welke games zullen er dit jaar tegen fijne prijsjes gekocht kunnen worden? Fans hopen dat games zoals NBA 2k16, Resident Evil HD Remastered of The Witcher 3 ertussen zitten. Helaas zijn er tot nu toe nog geen details naar buiten gebracht over welke games we terug gaan zien in de sale, dus zullen we toch moeten wachten tot donderdag. Het aftellen is begonnen!

Heb jij jouw verlanglijst al klaar? Zorg dat je niets mist van de sale en haal nu je Steam Card in huis. Met een Steam Card betaal je snel en gemakkelijk in de Steam store en heb je jouw favoriete games binnen no time binnen!

De Steam Summer Sale duurt van 23 juni tot en met 4 juli.

Steam Card kopen


Terug naar het overzicht