Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
02-02-19 - 

Dit is de Google Play Top 3

Google-play-top-3-januari

Dit is de Google Play Top 3


Welke vorm van entertainment gaat jouw leven veranderen? We hebben het over apps waar je écht iets aan hebt, en over boeken en films die zo meeslepend zijn, dat je alles om je heen helemaal vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn. Al enthousiast?
Koop een Google Play Card

Top 3 apps


1. Colorfy: Coloring Book for Adults

Rating: 4,5/5

Met Colorfy kun je als volwassene op een Android mandalas, bloemen, dieren en patronen inkleuren. Je hebt geen WiFi nodig om je weer als een kind te voelen en lekker met kleuren te spelen. Je kunt de lege vellen zowel online als offline inkleuren. Heb je vaak last van stress? Kleurboeken en mandala’s zijn een bewezen methode om als volwassene te ontspannen en je beter te voelen. Een mooi moment om deze vorm van kleurentherapie zelf te testen! Je creaties deel je daarna makkelijk met familie en vrienden en op Instagram of Pinterest.

2. ESPN

Rating: 4,2/5alt
Stream live games, check de laatste scores of bekijk de mooiste highlights met het mooiste nieuwsnetwerk binnen de sportwereld: ESPN. Kies je favoriete teams om te beginnen. Je feed verandert automatisch, gebaseerd op wat je moet weten: zoals nieuws over je favoriete sporten of teams. Je kunt ook snel checken wat de scores van je favoriete teams zijn. Stream events op ESPN netwerken, zoals MLB, NFL, College Football, NBA, College Basketball games en veel meer.

3. Fitness Challenge in 30 days

Rating: 4,8/5
Hou je wel van beweging, maar vind je het moeilijk om je huis uit te komen? Met deze 30-daagse fitness uitdaging verbeter je moeiteloos je fitheid en gezondheid. De challenge is ontworpen door een professionele fitnesstrainer en belooft snel grote veranderingen te tonen. De intensiteit van de oefeningen worden beetje bij beetje vergroot, zonder te ingewikkeld te worden. De app bewaart automatisch je trainings-vooruitgang en herinnert je elke dag om iets aan beweging te doen. Wil je je graag focussen op bepaalde gebieden? Je kunt onder andere kiezen uit een 30 dagen buikspieren uitdaging of 30 dagen butt uitdaging. Uiteraard kun je jouw resultaten delen op sociale media.

Top 3 films


1. Hunter Killer

IMDb: 6,6/10

Wat gebeurt er als er na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren Joe Glass als kapitein wordt ingezet om de uitbraak van de Derde Wereldoorlog te voorkomen? Joe werkt samen met Navy SEALs om de Russische president te redden. Dit betekent dat hij met zijn onderzeeër doordringt in een gebied met veel mijnen, zonder enige vorm van navigatie...2. Venom

IMDb: 6,8/10
Toe aan een nieuwe superheldenfilm? Dit Amerikaanse exemplaar is geregisseerd door Ruben Fleischer en gebaseerd op het gelijknamige personage uit de strips van Marvel Comics. De film is al zo’n 10 jaar in de maak - sinds Spider-Man 3 was er al het idee om een Venom-film te maken. Een extra reden om ‘m te checken.3.A Star Is Born

IMDb: 7,9/10
De meest romantische film van het jaar! Het is (bijna) onmogelijk om deze hit gemist te hebben. Mocht dit toch het geval zijn: ga dit verhaal over doorgewinterde muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) en ambitieuze artiest Ally (Lady Gaga) nu kijken! Kort nadat Ally heeft besloten haar droom als zangeres op te geven, plaatst Jack haar in de schijnwerpers. Opeens gaat het heel goed met Ally’s carrière en komen Jack’s demonen weer naar boven. Hoe gaan ze om met de veranderingen in hun relatie?
Top 3 boeken


1. Ja-maar.... omdenken: kijk-denk-creëer

alt
Op zoek naar een ontzettend leuk, maar ook 'confronterend' boekje dat je zo hebt uitgelezen? Dit is de Stephen Covey van de Lage Landen, maar dan met meer humor. Meer boeken over persoonlijke ontwikkeling heb je na het uitlezen van dit boek niet nodig.

2. Vlaanderen in de Middeleeuwen


Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van Middeleeuws Vlaanderen? Dit geweldige boek is het resultaat van het diepgravende onderzoek van de Amerikaanse historicus David Nicholas. Hij deed veertig jaar lang onderzoek over economische en politieke belangen van de regio.

3. Goede Dochter


Charlotte en Samantha Quinn leiden samen met hun ouders een zorgeloos leventje - tot er een gruwelijke aanslag plaatsvindt. Hun moeder verliest hierbij haar leven en hun vader herselt nooit helemaal. Achtentwintig jaar later is Charlotte (inmiddels advocaat) weer bij een aanslag betrokken. Hierdoor komen alle herinneringen die ze zo lang heeft begraven weer naar boven. Ze kan de waarheid nu niet langer verborgen houden...

Google Play Card kopen


Dat waren de 3 beste apps, films en boeken van dit moment op Google Play.
Als je nu een Google Play Card haalt, kun je gegarandeerd van het allerleukste entertainment genieten. Koop daarom nu jouw Google Play Card. Waar wacht je nog op?


Terug naar het overzicht