Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
04-01-19 - 

Dit is de Google Play Top 3 januari

Google-play-top-3-januari

Dit is de Google Play Top 3Welke vorm van entertainment gaat jouw leven veranderen? We hebben het over apps waar je écht iets aan hebt, en over boeken en films die zo meeslepend zijn, dat je alles om je heen helemaal vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn. Al enthousiast?
Koop een Google Play Card

Top 3 apps

1. Paper.io 2

Rating: 4,4/5

Was jij een fan van de originele Paper.io? Dan weet je dat het doel van het spel vrij simpel is: het veroveren van het grootste gebied. Dat lijkt in eerste instantie misschien gemakkelijk, maar pas op! Het is toch echt moeilijker dan het klinkt. Wees voorzichtig, want je hebt een zwakke plek: je staart. Als deze ooit aangeraakt wordt door een tegenstander, ben je er geweest. Wees je tegenstanders slim af door de beste strategie te vinden om het grootste gebied te veroveren! Als je de eerste versie al redelijk verslavend vond, dan ben je zeker weten fan van Paper.io 2. Dit spel is geschikt voor de hele familie. Ook wel fijn is dat je geen internetverbinding nodig hebt om Paper.io 2 te spelen.

2. Drive and Park

drive-and-parkRating: 4,6/5

Zou jij jezelf ‘geobsedeerd’ door alles op wielen (met name auto’s) noemen? Dan zit je goed met Drive and Park. Het doel van dit spel is redelijk simpel: parkeer auto’s, verdien geld en reis de hele wereld over om auto’s te verzamelen op iedere locatie. Klaar voor de start...?

3. Stickman Hook

Rating: 4,1/5

Stickman Hook is een verslavend nieuw spel van MadBox. In dit spel kruip je in de huid van “spider stickman”. Maak alle levels af met dezelfde behendigheid als een spin. Slinger van haakje naar haakje om steeds naar de volgende level te gaan. Hoe? Tik op het scherm om je ergens aan vast te haken en maak geweldige sprongen. Vermijd ieder obstakel dat op je pad komt te liggen. Lukt het jou om allemaal acrobatische trucjes achter elkaar uit te halen en denk je dat jij beter bent dan een spin? Bewijs het maar! Tijd om je vrienden te laten zien wie de baas is! Hoe sneller je gaat, hoe fantastischer je trucjes zullen worden.stickman_hook

Top 3 films

1. The Equalizer 2

IMDb: 6,8/10

Kun jij wel wat extra spanning gebruiken in je leven? Dan wordt het tijd om de meest avontuurlijke Amerikaanse actie-misdaadfilm uit 2018 te zien. Het gaat om The Equalizer 2, het vervolg op de film The Equalizer uit 2014, gebaseerd op de gelijknamige 80’s televisieserie. In de hoofdrol zie je wederom Denzel Washington, die eerder ook heeft samengewerkt met Fucqua bij films als Training Day en The Magnificent Seven.2. Mission: Impossible Fallout

IMDb: 7,9/10

Ethan Hunt (Tom Cruise) heeft de taak gekregen om gestolen plutonium weer terug te krijgen. Hij verkiest het redden van zijn team boven het afmaken van deze missie. Hierdoor zijn nucleaire wapens in de handen van een dodelijk netwerk van hele slimme werkers gevallen, die, uiteraard, de beschaving willen verwoesten. Nu de wereld in gevaar is moeten Ethan en zijn team wel meehelpen. Niet eerder is er zo’n grote bedreiging geweest – of een missie die zo onmogelijk was!3. Ant-Man and the Wasp

IMDb: 7,2/10

We hebben altijd wel tijd (en belangstelling voor) een superheldenfilm van Marvel Studios. Zeker als het gaat om de Amerikaanse film Ant-Man and the Wasp van Marvel Studios, geregisseerd door Peyton Reed. Deze film is het vervolg op de Ant-Man die je misschien nog wel kent uit 2015. De schitterende cast bestaat onder andere uit Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas. Dit is de 20e film die deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe en bovendien de tweede Ant-Man film. Wij hebben er in ieder geval al zin om deze thuis op de bank te kijken!


michelle-obama

Top 3 boeken

1. Mijn vehaal: Becoming


Ben jij altijd stiekem benieuwd geweest naar het leven van de voormalige first lady? In deze openhartige maar moedige autobiografie vertelt Michelle Obama over haar leven: van haar kindertijd tot het moment waarop ze zich nu bevindt. Met dit boek daagt ze ons allemaal uit om na te gaan wie we zijn en wat we willen worden. Een must voor iedereen die druk bezig is met dingen afvinken, en nauwelijks stilstaat bij wat ze nu écht willen.

2. De Zeven Zussen


Maia en haar zussen komen weer bij elkaar in hun ouderlijk huis - gelegen aan het Meer van Genève - als hun vader plotseling overlijdt. Toen ze nog heel jong waren, werden de zussen allemaal door Pa Salt geadopteerd. Nu krijgen ze allemaal een brief met vage verwijzingen naar zijn afkomst. Slaagt Maia er in Rio de Janeiro aan zijn echte identiteit te ontdekken? Dit is het eerste deel uit deel serie met zeven delen over liefde, verlies en de zoektocht naar je echte identiteit.

3. Storm


De zeilvakantie van Ally D'Aplièses is bijna over als ze een bericht krijgt: haar vader is plotseling overleden. Ze vliegt zo snel mogelijk naar huis om met haar zussen het testament van haar vader te lezen. Hierin staat iets anders dan wat ze hadden verwacht. Iedere zus krijgt een brief met een opdracht die ze zou moeten leiden naar hun ware afkomst. Ally besluit de zeilwereld achter zich te laten en de opdracht van haar vader uit te voeren. Dit is de reden dat Ally in Noorwegen terecht komt en meer te weten komt over de zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder het stuk ‘Peer Gynt’ zong. Hoe meer Ally over haar verleden ontdekt, hoe meer vragen ze heeft. Wie was haar vader echt?

Google Play Card kopen


Dat waren de 3 beste apps, films en boeken van dit moment op Google Play.
Als je nu bij ons jouw Google Play Card haalt, kun je gegarandeerd van het allerleukste entertainment genieten. Koop daarom nu bij ons jouw Google Play Card. Waar wacht je nog op?


Terug naar het overzicht