Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
02-02-19 - 

Top 3 Google Play: apps, films en muziek

Google-play-top-3-januari

Top 3 Google Play: apps, films en muziek


We zijn weer terug om jou te vertellen welke vorm van entertainment jouw leven gaat veranderen. Apps waar je echt iets aan hebt, boeken en films die zo meeslepend zijn dat je alles om je heen vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je elke maand weer te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn. Al enthousiast?
Koop een Google Play Card

Top 3 apps in de Google Play Store


1. Stardew Valley
Een 8-bit game over het boerenleven - het is een stuk leuker dan het klinkt. Maak je klaar om de boerderij van je grootvader over te nemen in Stardew Valley. Je zult de tijd en energie van je personage goed moeten managen, wanneer je het land wil omploegen of besluit iets sociaals te ondernemen. Je familie, vee, planten, de gewassen, allemaal maakt het deel uit van de game Stardew Valley. Een zeer verslavend spel dat je tegelijkertijd kalmeert en rust brengt. Stardew Valley brengt al het entertainment van een game en de rust van het platteland naar je Android telefoon.

2. Reigns: Game of Thrones
Yes! Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is eindelijk begonnen of misschien voorgoed afgelopen. Het maakt niet uit of je er middenin zit of wanneer je de laatste aflevering al hebt gezien. Reigns: Game of Thrones is een prachtige uitzondering op de hordes mobiele games die over de succesvolle HBO-serie zijn verschenen. Bestijg de Iron Throne door tactisch je vijanden te verslaan. Bouw of verwoest je een weg door de levels waarbij je de bekende Game of Thrones-personages ieder op hun eigen manier moet verslaan. Om Reign: Game of Thrones succesvol te spelen heb je tactiek en strategie nodig, maar bovenal moet je fan zijn van Game of Thrones.

3. Pocket Cast - Podcast Player
Tijd voor iets niet gamegerelateerds: als je graag naar podcasts luistert, dan is dit de perfecte app voor jou. Geniet van je favoriete programma's en maak kennis met nieuwe podcasts via de podcast aanbevelingen. Op deze manier heb je altijd een leuke podcast bij de hand. Ontdek waar andere mensen naar luisteren met de populaire en trending-podcasts en verbeter het afspelen van de podcasts met behulp van aangepaste audio functies. Alles wat je maar nodig hebt om elk moment van de dag te kunnen genieten van jouw favoriete podcasts.
Top 3 films in de Google Play Store


1. Aquaman
Fans van superhelden-films en escapisme kunnen hun geluk niet op. Nu kun je ook van de DC-blockbuster Aquaman genieten op je Android Smartphone of Tablet. De menselijke erfgenaam van het onderwaterrijk Atlantis heeft de taak om een oorlog tussen de bewoners van water en land te voorkomen. Deze erfgenaam is Arthur Curry, Aquaman, die op zijn zachtst gezegd een ingewikkelde achtergrond heeft. Volg zijn verhaal waarin hij op zoek gaat naar een magische drietand waarmee hij de zee kan beheersen. Hoe gaat Arthur zijn lot tegemoet: als een koning... of een held?

2. Bohemian Rhapsody
“Mama mia, mama mia, mama mia let me go!” - kijk Bohemian Rhapsody opnieuw! De film met het verhaal van de legendarische rockband Queen heeft het, op zijn zachtst gezegd, uitstekend gedaan bij het grote publiek en critici. De bekendste hits van Queen komen langs terwijl je het geromantiseerde verhaal volgt van hoe de band is ontstaan. Van het bescheiden begin tot de historische Queen-uitvoering op Live Aid. Het heeft de hoogtepunten, ontberingen en humor die een vermakelijke bio-pic nodig heeft. Het is een prachtige visualisatie van Queen, voor de fans en mensen die nog niet zo bekend zijn met de band. Eén waarschuwing voor de allergrootste fans: maak je niet te druk om details, sommige aspecten van Queen’s historie zijn aangepast om het dramatische verhaal van de film te verbeteren. En dat is wat de film uiteindelijk is: een geweldige film vol Queen-muziek.

3. Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald
Het universum van Harry Potter is weer verder uitgebreid met de tweede film rond het verhaal van de Fantastic Beasts-saga. The Crimes Of Grindelwald vindt plaats jaren voordat Harry Potter wordt geboren. Voor Harry Potter-fans: weet je nog wie Grindelwald is? Deze mysterieuze tovenaar ga je nu echt leren kennen. De beruchte en machtige tovenaar Grindelwald is tijdens zijn overplaatsing naar Londen ontsnapt aan zijn gevangenisstraf en gaat op pad om zijn plan te volbrengen: volledige heerschappij van tovenaars over Dreuzels. Op zoek naar een manier om hem te stoppen, stuurt Albus Perkamentus de excentrieke Newt Scamander.Top 3 albums in de Google Play Store


1. Norah Jones - Begin Again
Het nieuwe album van Norah Jones Begin Again is nu uit en zeker de moeite waard. Norah klinkt op elk nummer opgetogen, want om het plezier van opnemen te vergroten, heeft ze voor kwaliteit in plaats van kwantiteit gekozen. Het resultaat: 7 steengoed liedjes. Begin Again is in wezen een verzameling singles, want het ene nummer is nog beter dan de ander. De nummers worden netjes bij elkaar gehouden door de stem- en schrijfvaardigheden van Jones, die beide prominent worden weergegeven op het album.

2. Khalid - Free Spirit
Khalid neemt misschien niet de grootste risico's, maar - mijn god - wat is dit een lekker popalbum. Free Spirit album is meer volwassen, donkerder, maar verliest nooit het speelse plezier dat je van Khalid gewend bent. Khalid is niet voor niets de op één na meest gestreamde artiest van 2018. De productie van het album is van ongekend hoog niveau. Free Spirit zal daarom ongetwijfeld een commercieel succes worden. Schaf het album nu alvast aan zodat jij de lyrics als eerste kent.

3. The Chemical Brothers - No Geography
No Geography is het negende album van The Chemical Brothers, maar denk niet dat de chemische gebroeders er met de pet naar gooien. Psychedelisch plezier, feestelijke beats en andere catchy knallers komen langs. Soms vergeet je dat de Chemical Brothers dit al 30 jaar doen. No Geography is heerlijk om naar te luisteren en geweldig om op te dansen. De songs zijn zeker gemaakt met de intentie om live uitgevoerd te worden. Voor degenen die minder vaak op de dansvloer te vinden zijn: als geheel klinkt het als een echt album, niet als een paar bij elkaar geraapte singles. Het is samenhangend in geluid en productie, maar met geweldige individuele tracks. Dit is zeker een album waarvan je een chemische reactie zult krijgen, aldus professor Beltegoed.

Koop een Google Play Card


Terug naar het overzicht