Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-06-19 - 

Top 3 Google Play: apps, films en muziek

Google-play-top-3-januari

Top 3 Google Play: apps, films en muziek


We zijn weer terug om jou te vertellen welke vorm van entertainment jouw leven gaat veranderen. Apps waar je echt iets aan hebt, boeken en films die zo meeslepend zijn dat je alles om je heen vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je elke maand weer te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn. Al enthousiast?
Koop een Google Play Card


Top 3 apps in de Google Play Store


1.RollerCoaster Tycoon® Classic
Deze klassieker is nu ook beschikbaar op je Android! Bouw parken, achtbanen en andere attracties. Naast het bouwen van je attracties moet je er ook voor zorgen dat je je financiële doelen haalt. Naast de 95 originele parkscenario’s van RollerCoaster Tycoon en RollerCoaster Tycoon 2 heb je ook 17 nieuwe uitdagingen: reis door de tijd met prehistorische parken, of geef de ‘roaring twenties’ een nieuwe betekenis met jouw themapark. Voor deze mobiele release is de originele RollerCoaster Tycoon gameplay uit 1999 geoptimaliseerd voor het gebruik op je mobiele apparaten. De gameplay is even klassiek en de muziek net zo fijn - en het geluid van gillende bezoekers brengt nog steeds geld in het laatje.

2. Stellarium Mobile Sky Map
Als je ook maar een beetje gefascineerd bent door de sterrenhemel is Stellarium Mobile Sky Map de app voor jou. Het is als een planetarium voor op je mobiel! Door met je camera op een een ster te richten kan de Stellarium app kan de app iedere ster identificeren. Ook kun je de app zelf als sterrenhemel gebruiken: in de sky map staan 600.000 sterren. Verder heeft de app vele foto’s van sterrenstelsels, verschillende sterrenbeelden, een realistisch melkwegstelsel, realistische landschap en atmosfeer simulatie (zodat je bijvoorbeeld de invloed van licht op het zicht van de sterren kunt zien).alt Kortom, voor iedereen die graag ook af en toe sterrenkijkt is dit een geweldige app.

3. Stardew Valley
Een 8-bit game over het boerenleven - het is een stuk leuker dan het klinkt. Maak je klaar om de boerderij van je grootvader over te nemen in Stardew Valley. Je zult de tijd en energie van je personage goed moeten managen, wanneer je het land wil omploegen of besluit iets sociaals te ondernemen. Je familie, vee, planten, de gewassen, allemaal maakt het deel uit van de game Stardew Valley. Een zeer verslavend spel dat je tegelijkertijd kalmeert en rust brengt. Stardew Valley brengt al het entertainment van een game en de rust van het platteland naar je Android telefoon.

Top 3 films in de Google Play Store


1. The Mule
Clint Eastwood speelt Earl Stone, een oudere man die zijn bedrijf kwijt raakt. Hij krijgt een nieuwe baan aangeboden als chauffeur. Wat Earl alleen niet lijkt te beseffen is dat hij als drugskoerier wordt ingeschakeld voor het Mexicaanse drugskartel. En alhoewel hij z’n werk goed doet, zo goed dat z’n vracht wordt vergroot, is z’n werk niet zonder problemen. Eastwood is misschien niet meer de jongste, maar hij speelt zijn rol sterk.

2. Incredibles 2
Het langverwachte vervolg van je favoriete super-familie is nu ook vanaf de bank te kijken. Het mocht dan wel bijna 15 jaar duren, maar dan heb je ook wat. De Supers, die in het de eerste film nog illegaal waren, worden weer teruggebracht. Helen, ook wel bekend als Elastigirl, krijgt de leiding over deze campagne. De rest blijft thuis achter, waar onder andere de superkrachten van baby Jack-Jack ontdekt worden. Uiteindelijk komt Elastigirl oog in oog te staan met Screenslaver. Zoals je in een film over superhelden kunt verwachten zitten er genoeg actiescènes in de film. Een prima opvolger dus.

3. Werk Ohne Autor
Wat deed de Tweede Wereldoorlog met de jongere generatie van Duitsland? In Werk Ohne Autor wordt dit verhaal prachtig verteld. De film volgt de kunstzinnige Kurt, die op een kunstacademie in Oost-Duitsland terechtkomt. Hier is de Communistische staat in volle gang en wordt er vooral gefocust op het maken van kunst om de overheid in een goed daglicht te stellen. Wanneer hij uiteindelijk de DDR weet te ontvluchten en in West-Duitsland terechtkomt kan hij vrij kunst maken - en het persoonlijk maken. Wat volgt is 3 decennia aan na-oorlogse Duitse geschiedenis, met de focus op de kunst van die tijd. Interessant en intrigerend, maar wel een lange zit van 3 uur. (De 3 uur is het overigens helemaal waard).Top 3 Muziek in de Google Play Store


1. Bruce Springsteen - Western Stars
Sommige artiesten weten gewoon van geen stoppen. Daar is Rock-veteraan Bruce Springsteen er zeker een van. Dat het 5 jaar heeft geduurd sinds hij een album heeft uitgebracht mag dit de pret niet drukken. Het staat vol verhalen, van zowel de uitbreiding naar het begeerde oude Westen, maar ook van mensen, zoals te horen op het nummer waar het album zijn titel vandaan heeft. Wat muziek betreft is het wat we van Springsteen gewend zijn: soms folk nummers, soms elektrische rockers. Maar ook de nummers van dit album zijn een sterke toevoeging aan het grote repertoir van ‘The Boss’.

2. Joji - Sanctuary (Single)
Wie weet dat je George Miller - beter bekend als Joji - kent van zijn zachts gezegd interessante videos op YouTube als ‘Filthy Frank’. Die tijd heeft hij achter zich gelaten en tegenwoordig is focust hij zich volledig op zijn muziek. Als producer en artiest is hij tegenwoordig de R&B en hiphop scene aan het veroveren. Zijn video's hebben niets meer met zijn vorige persona’s te maken, maar hebben wel nog een eigen sfeer. Check hieronder de video voor Sanctuary, dat iets weg heeft van low-budget ruimtefilms uit de jaren ‘80. De lo-fi beat en synths hebben ook wel wat weg van de 80’s. Op de goede manier dan.
Zijn album ‘Ballads 1’ dat eind vorig jaar is uitgekomen heeft die herfst de Billboard R&B/Hip-Hop Albums chart weten te doorbreken.

3. Tyler, the Creator - Igor
Niet je typische hiphopalbum, maar je kunt wel verwachten wat je van Tyler, the Creator gewend bent: een kleurrijke productie en persoonlijke teksten die alleen van Tyler kunnen komen. Het flowed natuurlijk ook weer als een malle. Als jij je zomer goed wilt beginnen moet je dit album opzetten en in één zit afluisteren. Zoals Tyler zelf ook zegt in de liner notes van het album (deze heeft hij voor de dat het album uit was gekomen al getweet): spring er in. Meerdere artiesten, waaronder Kanye en A$AP Rocky dragen een steentje bij op het album.
Koop een Google Play Card


Terug naar het overzicht