Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
02-11-18 - 

De Beltegoed Top 5

girl_on_phone

De Beltegoed Top 5


Je hebt zin in entertainment - maar er is zoveel keuze! Geen zorgen: met een van onze kaarten kom je al een heel eind. Met ons lijstje van de meest populaire producten al helemaal. Veel plezier met je aankoop!

1. App Store & iTunes


Op nummer 1 staat voor liefhebbers van entertainment nog altijd de App Store en iTunes. Goede tunes, een meeslepende film of een spannend boek maken jouw dag altijd een stuk leuker, toch? Blijf op de hoogte van alle hits via onze onze selectie van alles wat hot is op iTunes. Leuk als je zelf graag bovenop de laatste trends zit, of als je nog wat inspiratiemateriaal kunt gebruiken.

2. Google Play


Je kunt met Google Play eigenlijk alle kanten op. Of je nu apps nodig hebt voor je Android, gebruik wilt maken van Google Music (om naar je favoriete hits en artiesten te luisteren) of gebruik wilt maken van andere media - Google Play heeft precies wat je nodig hebt. Als je een Android hebt, zul je veel hebben aan een Google Play Card - dat is iets dat zeker is. Benieuwd welke Google Play apps, boeken en films nu populair zijn?
Check nu onze top 3 Google Play apps!

3. PlayStation Store


Lekker gamen met je vrienden op de PlayStation!Alle gamers opgelet: we zijn nu aangekomen bij jouw favoriete onderdeel. De PSN Card is een geweldige gift card voor het PlayStation Netwerk. Je weet vast wel wat hier allemaal bij hoort: online gamen, games van tevoren bestellen zodat je ze gelijk kunt spelen als ze verkrijgbaar zijn en heel veel entertainment. Ben je fanatiek op het gebied van PlayStation? Dan kun je door deel te nemen aan het PlayStation Netwerk jouw ervaring naar een hoger niveau tillen.

3 mooie PlayStation games die deze maand zijn gelanceerd:
1. Battlefield 5
2. Fallout 76
3. Pokémon Let's Go Pikachu! And Eevee!
Koop nu jouw PSN Card!

4. Playstation Plus


Veel PlayStation liefhebbers zijn ook een fan van PlayStation Plus. Dankzij deze abonnementsservice kun je meer kanten op met je PSN-account. Je profiteert hiermee van veel leuke extra’s. Denk aan: iedere maand gratis games, de online multiplayer en het automatisch downloaden van gamepatches in rustmodus - om maar wat op te noemen. Het helpt je ook om het meeste uit je PS4-systeem te halen. Wil jij ook graag een Playstation Plus abonnement? Bij Beltegoed.nl zit je nooit aan een doorlopend abonnement vast, maar koop je een PS Plus kaart voor 90 of 365 dagen.
Koop nu jouw PlayStation Plus Card

Betaal veilig met je Paysafecard

5.Paysafecard


Kun of wil je geen credit card gebruiken voor je online aankopen? Met de prepaid creditcard Paysafecard heb je een kaart waarmee je wereldwijd muziek en films kunt kopen, een abonnement voor een online dating website kunt betalen, of gewoon lekker kunt gamen. Je kunt bij honderden online shops en dienstverleners terecht met je Paysafecard. Check op de website van Paysafecard of die ene webshop die je vaak bezoekt ertussen staat!


Terug naar het overzicht