Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-12-15 - 

De Steam Winter Sale is er weer!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Steam Winter Sale! Tijdens deze gigantische sale koop je bijna alle games met kortingen die kunnen oplopen tot wel 85%. De moeite waard dus! De exacte startdatum van de sale wordt niet officieel aangekondigd door Valve, het bedrijf achter Steam, waardoor het altijd even gissen is wanneer het begint. Gelukkig werkt Steam samen met veel wereldwijde partners waarvan er elk jaar wel één is die de informatie lekt. Zo ook nu! Vanaf vandaag, 22 december, start de Steam Winter Sale! Ben jij er al helemaal klaar voor?

GTA 5, Fallout 4 of Assassin's Creed?

De Steam Winter Sale is er weer! - Beltegoed.nlFervente gamers wachten elk jaar tot de Steam Sales beginnen om hun favoriete games binnen te halen. Het is namelijk dé kans om nieuwe en populaire games voor een aantrekkelijke prijs te kopen. Wat dacht je van GTA 5, Fallout 4 of Assassin's Creed? De Winter Sale is daarbij iets anders opgezet dit jaar. Alle games hebben gedurende de gehele sale periode een vaste korting in plaats van tijdelijke kortingen. Je hoeft dus niet te stressen als je door je wekker heen bent geslapen of je internet verbinding je in de steek laat als je Fallout wil kopen.

Welke games staan nog op jouw verlanglijst? Zorg dat je helemaal voorbereid bent op de Steam Sale! Met een Steam Card betaal je snel en gemakkelijk in de Steam shop. Zo heb je binnen no time jouw favoriete game binnen!

De Steam Winter Sale duurt van 22 december tot en met 4 januari.
Steam Card kopen


Terug naar het overzicht