Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
20-12-19 - 

De App Store & iTunes top 3 van het moment

De App Store & iTunes top 3 van het moment


Ben jij er nog niet over uit wat je gaat doen met je App Store & iTunes kaart? Geen zorgen, wij hebben het beste album, de leukste app en de spannendste film voor jou geselecteerd! Zie hier onze top 3:

1. Plague Inc. alt
Plague Inc. is een van de meest gespeelde en gedownloade games voor iOS. In dit spel speel je een virus met als doel de mensheid uit te roeien. Het wordt je moeilijk gemaakt omdat de mensheid zich natuurlijk niet zomaar laat uitsterven. Deze game is een unieke mix van simulatie en strategie. Evolueer als virus of maak de mensheid tot je slaven met de “Neurax Worm”. De mogelijkheden als vijand van de mensheid zijn oneindig in dit spel, je zult je hierdoor geen seconde vervelen!

2. Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood (Soundtrack)
Een nieuwe Quentin Tarantino-film in de bioscoop betekent een nieuwe soundtrack in de iTunes store - natuurlijk weer met fantastische nummers om van te genieten. Herbeleef de klassieker tijdens het luisteren van deze nummers. Heb je de film nog niet gezien? Dompel je dan onder in de late jaren 60 met deze soundtrack!

3. Marvel Studios’ Avengers Endgame
In deze ontknoping van het Marvel Universum (na 22 films!) werken de Avengers, the Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Black Panther, en Captain Marvel samen om de schade die Thanos heeft aangericht ongedaan te maken. Heb jij je nog niet eerder gewaagd aan de Marvel Easter eggs? Dan is dit je kans! Maar pas op, want voor jij het weet wil je alle 22 films gezien hebben..iTunes kaart kopen? Binnen 30 seconden klaar en genieten van het leukste entertainment vanuit je luie stoel!


Terug naar het overzicht