Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
01-12-18 - 

Top 5 game releases december 2018

Super-Smash-Bros-Ultimate

Top 5 game releases december 2018


Het is ijskoud, het wordt steeds sneller donker en iedereen neuriet kerstliedjes. Dat kan maar 1 ding betekenen: het is december. Een maand dat ook altijd goede game releases kent. Je hoeft je niet te schamen als je de hele dag binnen zit met een van deze top games. Dit is de top 5 game releases december 2018. Je koopt een van deze games (of DLC) gemakkelijk met een Gamecard.

Super Smash Bros Ultimate

Nintendo Switch

Super Smash Bros is altijd al een feestje geweest voor Nintendo en haar personages, maar Super Smash Bros Ultimate is toch net wat anders. Smash Ultimate is een viering van de Super Smash games zelf. Op 7 december is het weer tijd voor alle bekende (en minder bekende) Nintendo personages om bijeen te komen en elkaar van het platform af te slaan. Tegenwoordig zijn er niet alleen Nintendo personages die met dit feestje meedoen. Zo zijn onder andere Cloud (Final Fantasy VII), Snake (Metal Gear Solid), Ryu (Street Fighter) en Bayonetta van de partij. Plus een paar personages die nog nooit eerder in een smash game zijn verschenen. Super Smash Bros Ultimate telt tot nu toe 74 speelbare personages en waarschijnlijk komen daar nog een heleboel bij. Alle Smash-personages die ooit speelbaar waren in voorgaande delen zijn speelbaar. Super Smash Bros Ultimate is de game voor iedereen met een Nintendo Switch in huis.

Super Smash Bros Ultimate Release date: 7 december, 2018Destiny 2: Forsaken – Black Armory DLC

PS4, Xbox One, PC

Destiny 2: Forsaken - Black Armory DLC (wat een lange titel, zeg) is een uitbreiding voor de game Destiny 2. De online multiplayer shooter kreeg al eens een uitbreiding met de “Forsaken DLC”, waarin de hele game een update kreeg. Destiny 2 verbeterde als het gaat om gameplay, maar het landschap zelf onderging ook een grote transformatie. Allemaal met open armen verwelkomd door Destiny spelers. Nu is het aan de beurt voor de Black Armory DLC. Maar wat krijg je allemaal met dit downloadbare pakket? Zo ver we weten, komt er een nieuwe factie en zullen allerlei nieuwe missies worden toegevoegd over deze mysterieuze Black Armory. De Black Armory is een geheime wapenkamer met allerlei nieuwe en bijzondere… je raad het al: wapens! Destiny spelers zullen ook weer een hoop nieuwe missies kunnen verwachten. Een hoop content om content mee te zijn denken wij zo.

Destiny 2: Forsaken – Black Armory DLC release date: TBA DecemberFortnite Season 7

PS4, Xbox One, PC, Mobile

Jaja, in december is het hoogstwaarschijnlijk weer zover: een nieuw Fortnite seizoen. In december belanden we in de heerlijke chaos van Fortnite Battle Royale Season 7. We hebben hoge verwachtingen. Zo denken we dat er een sneeuw thema komt, kerst outfits-en wapens en misschien verandert de hele Fortnite map zelf wel in een winter wonderland. Er doen een hoop geruchten de rondte en zelfs de Fornite Season 7 release date is nog niet 100% zeker. Seizoen 6 eindigt in ieder geval op 5 december en Epic Games heeft tot nu toe elk nieuw Battle Royale seizoen gestart een dag nadat de vorige was afgelopen. Als je meer wilt weten over alles omtrent Fortnite Season 7, dan kun je hier verder lezen. Voor nu kun je Fortnite Season 6 in ieder geval makkelijk gaan spelen met de behulp van een Gamecard.

Fortnite Season 7 release date: 6 decemberJust Cause 4

PS4, Xbox One, PC

Iedereen houdt van een leuke actie game, toch? Just Cause 4 is namelijk de ultieme over-the-top shooter voor gamers die het leven niet al te serieus nemen. Je wordt losgelaten in het fictieve Zuid-Amerikaanse land Solís. Het is jouw missie om de geheimen en mythes van het land te ontdekken. Solís wordt ook nog eens geteisterd door verschillende natuurcatastrofes: wervelwinden, aardbevingen, sneeuwstormen, lawines, noem maar op. Ontwikkelaar Square Enix tilt de gameplay en physics engine naar een nieuw niveau (zeggen ze dan hé). Bijna alles kan kapot. Just Cause 4 heeft datgene wat volgens ons vele shooters van tegenwoordig missen: een goede en uitgebreide singleplayer. Pre-order Just Cause 4 nu met een Gamecard.

Just Cause 4 release date: 4 decemberMarvel’s Spider-Man DLC 3: Silver Lining

PS4

Marvel’s Spider-Man is de snelst verkopende first-party PS4 game en heeft ook nog eens lovende recensies over de hele wereld (87 op Metacritic). Deze game sloeg in als een bom en ontwikkelaar Insomniac games wil graag in beeld blijven bij gamers. Dit doen ze door geweldige uitbreidingen (DLC/Add-ons) uit te brengen voor Marvel’s Spider-Man PS4. Silver Lining is de derde DLC voor de PS4 exclusive en bouwt verder op het verhaal dat begon in de eerste DLC met het bekende personage de Black Cat. Silver Lining belooft nieuwe missies, een vervolg op het verhaal, maar ook nieuwe Spidey-suits en nieuwe skills. De release date was, op het moment van schrijven: december 2018. Hopelijk komt de DLC snel, want met een kwaliteits uitbreiding als deze, zijn we nog lang niet klaar met Marvel’s Spider-Man.

Marvel’s Spider-Man DLC 3: Silver Linings release date: TBA decemberPreorder of koop een van deze games (of DLC) nu met een Gamecard
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht