Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-06-19 - 

Top 3 leukste en goedkoopste PSN games van dit moment (Updated)

top-3-goedkope-psn-games

Top 3 leukste en goedkoopste PSN games van dit moment (Updated)

Heb je nog wat PSN tegoed over en ben je op zoek naar de juiste game om het aan uit te geven? Zoek niet langer: wij helpen je ook dit keer weer op weg met de tofste en goedkoopste PSN games van dit moment. Heb je je tegoed al uitgegeven, maar wil je deze toffe games niet missen? Koop dan snel nog een PSN Card!

Koop een PSN Card

Castlevania Anniversary Collection (€19,99)

Metacritic Score: 74
Waarom jij Castlevania Anniversary Collection moet spelen
In deze collectie zitten de klassiekers, namelijk Castlevania, Castlevania II Simon's Quest, Castlevania III Dracula's Curse en Super Castlevania IV en nog 4(!) andere games, maar ook Kid Dracula, dat nog nooit eerder is uitgebracht in het Engels.
Castlevania is één van de meest populaire retro-series.
Je hoeft geen fan te zijn van de originele games om deze editie te kunnen waarderen. Wat je vooral nodig hebt is veel doorzettingsvermogen.
Als je van old school retro games houdt is dit zeker een must-have. Met 8 sidescroller spellen zul meer dan genoeg uitdagingen tegenkomen.
De originele 16-bit soundtrack en soundeffects zorgen voor de juiste sfeer.
Je krijgt ontvangt een e-book bij de download met extra informatie over de spellen.
Een PSN Card van €20 is precies genoeg om de 8(!) games online in huis te halen.Darkwood (€14,99)

Metacritic Score: 79
Waarom jij Darkwood moet spelen
- Het is een survival-horror game waarvan de tactiek NIET is om je de meeste jumpscares te geven, maar die het moet hebben van de sfeer en survival element.
- De wereld en dus ook het spel is voor iedere speler anders. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor iedere speler, met elk spel dat je start.
- Het perspectief van bovenaf geeft je meer zicht op je omgeving dan je normaal van een horror-game zou verwachten. Bossen en gebouwen zorgen voor een interessant omgeving om te verkennen.
- Het is jouw taak om zowel overdag als ‘s nachts te overleven. Overdag kun je wapens maken, vallen leggen en je schuilplaats verstevigen. Die schuilplaats ga je ‘s nachts nodig hebben, terwijl je wacht op de ochtend.
- Er sluipt van alles rond, dus zorg ervoor dat je altijd gewapend bent!
- Je zult griezelige personages tegenkomen. Jij kunt hun lot bepalen. Maar weet vooral dat je niemand kunt vertrouwen behalve jezelf.
- Voor 14,99 heb je een geweldig origineel, visueel interessant spel. En het beste blijft toch wel dat het geen jumpscares bevat!Frost Deluxe edition

Metacritic Score: 73
Waarom jij Frost Deluxe Edition moet spelen
Het is een survival-game in de vorm van een kaartspel. In het spel wordt je omgeven door een bar, koud en vijandig landschap. Als leider van een groep nomaden leidt jij de weg.
Jij maakt de keuzes: wie blijft er in leven? Waar ga je naartoe? Wat is je tactiek?
Je zult je eigen set aan kaarten moeten samenstellen en strategisch gebruiken.
Zorg ervoor dat je elke stap die je zet anticipeert - elke kaart die je gebruikt heeft namelijk gevolgen, voordelen en nadelen. Je speelt met de levens van de leden van je groep.
Het spel heeft een unieke stijl
Bij de Deluxe Edition ontvang je naast het spel ook de Frost Theme, en 4 extra avatars.Koop deze games met een PSN Card


Terug naar het overzicht