Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
25-09-18 - 

Survival Game Quiz Antwoorden

Survival Game Quiz Antwoorden


Dank je wel voor het spelen van onze Survival Game Quiz! Je bent vast nieuwsgierig welke antwoorden goed waren en waarom. En misschien nog belangrijker: je wil weten hoe goed jouw score is... Lees dan snel verder.

Enneh... niet tevreden met je score?


Dan zit er maar één ding op: meer gamen!
Koop een Game Card
alt

1. De World Serpent nadert, wat doe je? (God of War)


A. Versla hem met je machtige bijl
B. Schiet je pijlen op hem af
C. Als je niet beweegt, ziet hij je niet
D. Praat met het beest

Het goede antwoord = C & D

De World Serpent in God of War viel Kratos niet aan toen hij zijn bijl in het meer gooide. Dus “niks doen”, was correct.
Maar in de game praat je uiteindelijk ook met hem via het hoofd van de “slimste man in Midgaard” Mimir.
alt

2. Je ontmoet T-Rex Anjanath (Monster Hunter: World) op je dagelijkse wandeling. Hoe overleef je dit?


A. Doe alsof je dood bent
B. Hak zijn staart af
C. Als je niet beweegt, ziet hij je niet
D. Gebruik heel veel vallen

Het goede antwoord = D

Natuurlijk moet je ook zorgen dat je genoeg potions bij je hebt. Deze T-Rex heeft een erg hete adem, dus zorg dat je voor het gevecht iets eet waardoor je vuurbestendig bent. Doe dit en Anjanath zal snel genoeg plat liggen.
alt

3. Je zit in een vrachtauto samen met de maarschalk (Far Cry 5) en een bende achtervolgt je. Hoe ontsnap je?


A. Gebruik dynamiet
B. Schiet de vijandige bestuurders zo snel mogelijk in het hoofd
C. Rij zo snel mogelijk weg
D. Leun uit het raam om goed te kunnen richten

Het goede antwoord = B

De eerste missie van Far Cry 5 heeft voor nogal wat ophef gezorgd. Sommigen noemen het eerste level van de game "te moeilijk". Je komt er al snel achter dat dynamiet te langzaam is en dat je niet kunt wegrijden. Als je uit het raam leunt, word je neergeschoten. Elimineer dus zo snel mogelijk de vijandige bestuurders.
alt

4. De Adamantoise (Final Fantasy XV)laat zijn lelijke kop zien terwijl je onderweg bent naar werk. Wat doe je?


A. Val zijn benen eerst aan!
B. Ren weg en bereid je voor
C. Val aan achter z'n horens
D. Laat je kameraden een piercer attack uitvoeren om zijn verdediging te verlagen

Het goede antwoord = B

De eerste keer dat je dit gigantische beest ontmoet, ben je er nog niet klaar voor. Gamers die vaker RPG’s spelen, weten dat een goede voorbereiding de sleutel is tot succes.
alt

5. Om de een of andere reden moet je de negende Colossus verslaan (Shadow of the Colossus) om je geliefde te redden. Hoe doe je dat?


A. Klim er meteen op
B. Mik pijlen op z'n ogen
C. Sta op de geisers
D. Leid hem weg van zijn grot

Het goede antwoord = D

Er zijn uitbarstende geisers overal om je heen - gebruik het in je voordeel. Leid hem weg van zijn grot en laat hem op een van de geisers staan net voordat die uitbarst. Dan begint het gevecht pas echt.
alt

6. Je moet het pad oversteken waar een gigantische kei op staat (Zelda: Breath of the Wild) . Hoe pak je dat aan?


A. Sla het weg met een hamer
B. Loop er tegenaan met je schild
C. Gebruik je bommen
D. Slinger er omheen

Het goede antwoord = A

Toegegeven, je hebt niet alleen een hamer nodig, maar ook de “Stasis” techniek. Sla een paar keer tegen de kei in “Stasis” modus en het vliegt uit je weg. Veel Breath of the Wild-spelers kwamen hier vast te zitten.

alt

7. Je zoon zit vast in deze put achter een luik met tralies. Hoe red je hem eruit? (Heavy Rain)


A. Schiet het slot kapot
B. Til het luik op met de kracht van je adrenaline
C. Wacht tot het vol is geregend en je hem eruit kan tillen.
D. Probeer een stang te vinden om de tralies om te buigen.

Het goede antwoord = D

In de emotionele keuze-game Heavy Rain is je zoon bewusteloos in een put achtergelaten. Gamers met een goed geheugen weet dat er rechtsonder een stang lag om het luik mee open te krijgen.
alt

8. Je moet voor het eerst Bowser verslaan in Super Mario Odyssey. Wat is je eerste zet?


A. Ontwijk zijn aanval totdat Bowser moe is
B. Gooi je pet naar Bowser
C. Gooi je pet naar zijn pet
D. Pak hem bij de staart

Het goede antwoord = C

Het eerste wat Bowser doet is je aanvallen met zijn witte boks-hoed. Gooi Clappy, jouw trouwe pet, naar hem. Hierdoor is de hoed van Bower tijdelijk verlamd. Spring erop zodat je zijn boks-krachten over kan nemen en sla Bowser een kopje kleiner.
alt

9. Het plaatje zegt het al: hoe versla je de oorlogsolifant makkelijk in Assassin’s Creed: Origins?


A. Ontwijk al zijn aanvallen
B. Houd afstand
C. Gebruik adrenaline-versterkers
D. Besluip het beest van achter

Het goede antwoord = B

Meerdere keren in de game hoor je over de sterkste beesten van het land. Maar jij kan ze een kopje kleiner maken. Vooral als je een boog gebruikt en afstand houd. Van dichtbij is het beest dodelijk en bovenop zitten soldaten die een aanval van achteren echt wel zien aankomen.
alt

10. Laatste vraag: Deze Glinthawk uit Horizon Zero Dawn lijkt het met jou oneens te zijn over een interessant discussiepunt. Wat doe je?


A. Plaats een val voor het beest
B. Besluip het beest en hack zijn brein
C. Rij in cirkels totdat de Glinthawk duizelig wordt.
D. Schiet een paar welgemikte vuurpijlen af

Het goede antwoord = D

De Glinthawk spuwt ijs, zijn grootste zwakte is daarom natuurlijk vuur. Toch kan deze overgrote robotvogel enorm veel problemen veroorzaken voor spelers die het beest tegenkomen - Glinthawks leven ook nog eens in groepen!
alt

Heb jij onze game-quiz overleefd? Jouw score:


0-3 vragen goed = Game Over. jij hebt de quiz niet overleefd. Probeer het nog eens.

4-5 vragen goed = Helaas, als je iets meer gegamed had in je leven, had je het overleefd. Je volgende poging gaat vast beter.

6-7 vragen goed = Gefeliciteerd, je hebt het overleefd. Wel met een paar levensgevaarlijke wonden hier en daar. Probeer het nog eens en verbeter je score.

8-10 vragen goed = Wauw! Jij zet zeker al je games op hard mode! Jij bent een ervaren gamer, dat is zeker.


Terug naar het overzicht