Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-08-18 - 

PSN - Dit zijn de 3 tofste games van dit moment

PSN - Dit zijn de 3 tofste games van dit moment


Heb je net je PSN tegoed aangevuld en ben je nog aan het bedenken welke games je MOET hebben? Zoek niet langer, wij helpen je op weg met de tofste games van dit moment. Heb je je tegoed al uitgegeven maar heb je deze games gemist? Koop dan snel nog een PSN kaart!

Dead Cells (€24,99)
Een gruwelijke 2D-sidescroller met een unieke pixelart-stijl. De geweldige hoge score van 88% voor Dead Cells op Metacritic is zeker niet onverdiend. De soundtrack van Dead Cells is geprezen en de uitgebreide gameplay werkt geweldig. Epische monsters in hele kleine stukjes hakken is zelden zo leuk. De duur van de game is minstens vijftien uur en dat is als je écht heel goed bent. Hieronder de trailer van Dead Cells en je bent vast verkocht.Monster Hunter: World (€59,99)
Nog steeds een knaller! Versla legendarische monsters en draken in een gigantische open wereld. In Monster Hunter World jaag je op gevaarlijke monsters om ze daarna te veranderen in sterkere wapens voor je arsenaal. Je kan de hele game in je eentje spelen, maar het is misschien nog veel leuker om met je vrienden te spelen in multiplayer-mode. Beelden zeggen meer dan woorden, kijk maar naar deze trailer van Monster Hunter: World. Deze game moet je toch hebben?Far Cry: Lost on Mars (€9,99)
Het tweede uitbreidingspakket voor Far Cry 5 - Kan jij overleven op Mars? De uitbreiding ligt sinds 17 juli in de winkels en bevat meerdere eindes, tig wapens en een heleboel bizarre vijanden. Elke speler krijgt een unieke ervaring - Ontdek de planeet Mars zoals je die nog nooit hebt gezien. De verbeterde gameplay maakt aliens afknallen leuker dan dat het ooit is geweest. Nog niet overtuigd? Check de trailer van Far Cry: Lost on Mars.


PSN kaart kopen


Terug naar het overzicht