Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
15-10-18 - 

De 3 leukste PSN games van oktober 2018

alt

De 3 leukste PSN games van oktober 2018Heb je net je PSN tegoed aangevuld en ben je nog aan het bedenken welke games je MOET hebben? Zoek niet langer, wij helpen je op weg met de tofste games van oktober. Heb je je tegoed al uitgegeven, maar deze games gemist? Koop dan snel nog een PSN Card!

Call of Duty: Black Ops 4 (€69,99)


Een game die elke shooter-fan in huis moet hebben is de nieuwe Call of Duty: Black Ops 4. Black Ops 4 belooft weer een hoop spektakel in de singleplayer, maar de multiplayer is waar het allemaal om draait. Elk facet van de game is verbeterd en er zijn een paar hele leuke toevoegingen, zoals de Blackout modus. In deze survival modus word je gedropt met je team op de grootste map die Call of Duty ooit heeft gekend. Overleef en elimineer: zo simpel (en leuk) is het. Omdat Call of Duty fans ook erg weg zijn van zombies afknallen, krijg je nu drie zombie avonturen bij de launch van de game. Koop de game nu met een Gamecard en werk jezelf naar de top van de leaderboardsAssassin’s Creed Odyssey (€69,99)


De assassin’s zijn terug en ze bevinden zich in het Romeinse Rijk. Dompel je als assassin onder in het historische rijk van de Romeinen. Een nieuw complot begint zich te ontrafelen terwijl jij je een weg baant door de open wereld van Assassin’s Creed Odyssey. De action-adventure franchise wordt met elke game beter. Zo ligt de focus van Odyssey niet meer alleen op het sluipen, freerunnen en elimineren. Je bevindt je nu ook in het midden van grootse veldslagen ter zee en ter lucht. 150 man stormen op je af: good luck with that. De eindbazen zijn ook nog eens van mythische proporties (denk: Medusa). Deze game mag je kortom niet overslaan. Koop Assassin’s Creed Odyssey nu met een Gamecard.FIFA 19 (€69,99)


Grote kans dat je al gehoord hebt dat FIFA 19 uit is. De nieuwe FIFA van EA is nog steeds zeer populair, want iedereen speelt het nog. Hoog tijd om ook een ultimate team te beginnen op de FUT Transfer Market. FIFA 19 is in alle opzichten beter dan zijn voorganger. Nieuwe spelelementen zoals de huisregels zijn ook een hele leuke toevoeging. Pas zelf de regels aan voor nog leukere voetbalpotjes met je vrienden. Moet elke speler die scoort van jou eruit? Geen probleem, dat kan. FIFA 19 heeft ook eindelijk de licentie van de Champions League en dat speelt een grote rol in de game. Haal de game snel in huis met een Gamecard, als je dat nog niet had gedaan.Koop met PSN tegoed


Terug naar het overzicht