Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-10-18 - 

Top 5 beste game releases november 2018

alt

Top 5 beste game releases november 2018


Het is weer tijd om jou even haarfijn te vertellen wat volgens ons de beste game releases zijn van de maand november, 2018. We vertellen je niet alleen wat je kan verwachten van elke game, maar ook wanneer het uitkomt en voor welke consoles ze zijn. We voegen er natuurlijk ook een trailer aan toe voor nog meer kijkplezier. Pre-order een van deze 5 top games alvast met een Gamecard en je krijgt gegarandeerd een hoop unieke content. Lees snel verder voor meer info.

1. Battlefield 5


PS4, Xbox One & PC
De game franchise die bekend staat om zijn realisme is weer terug. Plaats jezelf in de schoenen van een soldaat in de Tweede Wereldoorlog. De Battlefield 5 releasedate is 20 november, 2018 voor de PS4, Xbox en PC. Maak nu ook het begin van WW2 mee in acht verschillende maps: Afrika, Noorwegen, Frankrijk en in Nederland. Battlefield 5 heeft haar Nederlandse fans enorm blij gemaakt met de toevoeging van Rotterdam als locatie om te strijden. Je squad is ook belangrijker dan ooit in de Battlefield 5 Battle Royale modus. Als je nieuwsgierig bent, je kan nu de Battlefield 5 open beta spelen. Iedereen heeft toegang. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.


Battlefield 5 Release date: 20 november, 2018

2. Fallout 76


PS4, Xbox One & PC
Een andere grote game release die je zeker niet mag missen is Fallout 76. Het maakt niet uit of je houdt van shooters, RPG’s of adventure-games: Fallout 76 heeft voor ieder wat wils. De Fallout 76 release date is 14 november, 2018 voor de PS4, Xbox One en PC. Fallout 76 is een online multiplayer, maar het verliest nooit de allure van het eenzame dwalen, wat de vorige Fallout games zo goed maakte. Een paar dozijn spelers worden in een gigantische Fallout-wereld gezet. Dit zorgt ervoor dat het heel speciaal is om een andere speler te ontmoeten. Het tegenkomen van een speler in de Fallout 76 Power Armor blijft je zeker bij. De makers hebben ook allerlei regels ingesteld zodat het geen chaotische battle royale wordt. De game voelt bekend aan voor iedereen die Fallout 4 heeft gespeeld, maar dat is helemaal niet erg. Bekijk de Fallout 76 trailer hieronder of pre-order de game alvast met een Gamecard.


Fallout 76 Release date: 14 november, 2018

3. Pokemon Let’s Go Pikachu! & Eevee!


Nintendo Switch
De aankomende Nintendo Switch games Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee proberen het beste van twee werelden te combineren: de mobiele game Pokémon Go en de RPG’s waar Pokémon om bekend staat. Je speelt het bekende verhaal in de Kanto regio die je ook speelde in de klassieke Pokémon games. Het vangen werkt echter zoals in Pokémon Go: met het gooien van de Pokébal naar een ring die steeds kleiner wordt. Alleen dit werkt nu nog beter met de Nintendo Switch controller. Het vechten werkt zoals een RPG: je kiest strategisch je aanvallen. De Pokemon Let’s Go release date is 16 november, 2018 voor de Nintendo Switch. Pre-order de game met een Gamecard of check de Pokémon Let’s Go trailer hieronder als je nog niet helemaal overtuigd bent.


Pokemon Let’s Go Release date: 16 november, 2018

4. Darksiders 3


PS4, Xbox One & PC
Weg zijn Hero en War (hoofdpersonages Darksiders 1 & 2), het is nu de tijd voor Fury: het nieuwe vrouwelijke hoofdpersonage van Darksiders 3. De Darksiders 3 release date is 27 november, 2018. Hij is te spelen op de PS4, Xbox One en PC. Darksiders belooft van zichzelf te leren en kijkt veel naar Zelda: Breath of the Wild. Puzzels en vijanden moeten echt om een reden ergens staan en niet alleen voor jou een horde zijn om te overwinnen. De game moet als één grote dungeon aanvoelen waarin alles met elkaar verbonden is. Darksiders 3 speelt zich rond dezelfde tijd af als het tweede deel. Death is nog steeds ver weg en Fury wordt naar de aarde gestuurd om de puinhoop op te ruimen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk nu de Darksiders 3 trailer hieronder. De game kan door iedereen gespeeld worden, ook al heb je de vorige delen nooit gespeeld.


Darksiders 3 Release date: 27 november, 2018

5. Hitman 2


PS4, Xbox One & PC
De ultieme huurmoordenaar sluipt weer door de straten. De Hitman 2 release date staat gepland op 13 november, 2018 voor de PS4, Xbox One en de PC. De game ziet er al behoorlijk goed uit. Hij houdt nu nog beter bij hoe goed je opereert als huurmoordenaar. Je krijgt er gelukkig een heleboel nieuwe features bij om je doelwit nog beter te elimineren. Zo krijg je vanaf de eerste dag dat je de game speelt zes levels om te spelen, in tegenstelling tot de episodische strategie van ontwikkelaar Square-Enix, waarbij de levels los van elkaar bestonden. Je moet nu ook op veel meer dingen letten. Zo zien camera’s je eerder, is de intelligentie van je vijanden verbeterd en kunnen ze je zelfs zien in de reflectie van bijvoorbeeld spiegels. De Hitman 2 soundtrack brengt je helemaal in de juiste sferen. Pre-order de game met een Gamecard en ontvang gratis de Sniper Assassin Dlc. De Hitman 2 Collector’s Edition geeft je vier dagen eerder toegang tot de game.


Hitman 2 Release date: 13 november

Pre-order of koop een van deze games nu met een Gamecard.
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht