Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
04-10-18 - 

5 Tofste game releases oktober 2018

alt

5 Tofste game releases oktober 2018


Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de leukste, beste en meest populaire game releases, dan ben je bij beltegoed.nl aan het goede adres. Want ook in de koude oktobermaand, wanneer iedereen weer verkouden wordt, hebben wij alle console game releases afgespeurd. Deze games vonden wij echt de moeite waard.

Als je al weet welke games je wilt hebben, dan kan je natuurlijk bij ons een Gamecard kopen.
Koop een Gamecard

1. Forza Horizon 4


Als je ooit een race game hebt gespeeld, al is het Mario Kart, dan is Forza Horizon 4 iets voor jou. De Forza Horizon 4 release date was 2 oktober voor de Xbox One en PC. De Ultimate Edition is inderdaad al uit sinds 28 september, maar deze game is te leuk (en te mooi) om er niet even over te praten. Tegenwoordig zijn racegames het paradepaardje voor consoles om grafische pracht en praal te showen. Dat is precies wat je denkt als je begint met spelen van Forza Horizon 4: “jeetje deze graphics!”. Beeldschoon historisch Brits landschap om doorheen te crossen met de vier seizoenen die dynamisch het landschap veranderen. Maar Forza 4 is niet alleen een paradepaardje, het brengt race games ook naar een nieuw niveau - oh, en de game telt maar liefst 450 auto’s om te verzamelen. Een must-have voor liefhebbers van mooie auto’s en een prachtig potje racen.

2. Call of Duty Black Ops 4


De Call of Duty Black Ops 4 release date was 12 oktober. Misschien wel de grootste game release van oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Velen van jullie kijken elk jaar weer reikhalzend uit naar de nieuwe Call of Duty. Dit jaar is dat niet anders. Call of Duty Black Ops 4 belooft weer spectaculaire multiplayer battles met onder andere de modus Blackout. Het Black Ops universum komt in deze modus helemaal tot leven in de grootste map in de geschiedenis van Call of Duty. Een Battle Royale waarbij survival en eliminatie een grote rol speelt. Plus verschillende voertuigen ter land, ter zee en in de lucht. Mocht je fan zijn van de zombie avonturen die de Call of Duty games de laatste jaren hebben uitgebracht, dan mag je met Black Ops 4 weer in je handjes knijpen - maar liefst 3 zombie avonturen zijn speelbaar vanaf de release op 12 oktober. Dat wordt dus weer lekker ouderwets genieten met in beide handen een geweer. Check hieronder de Call of Duty Black Ops 4 trailer.3. Red Dead Redemption 2


Wat gebeurt er als het wilde westen en de Grand Theft Auto games een baby krijgen? Juist: Red Dead Redemption - en wat een succes bleek dat te zijn! De Red Dead Redemption 2 release date is op 26 oktober. Dus doe je cowboy laarzen maar aan en zet je hoed op! Red Dead Redemption 2 kan je spelen op de PS4 en Xbox One. Het ziet ernaar uit dat Red Dead 2 (waarschijnlijk) ook naar de PC komt in de nabije toekomst. Je kan weer een echt western verhaal verwachten met prachtige graphics en een open wereld om als een echte cowboy te ontdekken - maar in dit tweede deel kan je ook zoveel meer. Zo kun je selfies maken (heel belangrijk) met een ouderwetse camera. Maak bijvoorbeeld een selfie wanneer je trucjes uitvoert met je paard die nog niet konden in het vorige deel van de serie, zoals driften! De Red Dead Redemption 2 gameplay is uitgebreid en verbeterd. Je hoofdpersonage Arthur Morgan kan bijvoorbeeld zwemmen, maar hij vindt het niet heel leuk. Red Dead 2 is zeker een van de grootste oktober game releases.

4. Super Mario Party Switch


Het leukste feestje van het jaar komt in oktober naar de Switch - en dan hebben we het over een Mario Party. De Super Mario Party Switch release date was 5 oktober, voor de Nintendo Switch uiteraard. De ultieme game voor een leuke avond met vrienden. Het klassieke bordspel waarbij je sterren verzamelt en mini-games speelt is terug, maar er zijn natuurlijk ook nieuwe toevoegingen. Zoals de Mariothon (dat lees je goed: Mariothon), waarbij je in sets van vijf minigames uitmaakt wie de beste is. Mario Party Switch telt 80 nieuwe minigames. Hier hoort ook River Survival bij, waarin je samen moet spelen voor de (leuke) verandering. Nintendo probeert ook alles uit de unieke console (de Switch) te halen. Zo kan je meerdere Switch schermen bij elkaar leggen om split-screen te vermijden - en als je de schermen verplaatst, zie je ook een ander deel van de minigame. Check de Super Mario Party Switch trailer hieronder.5. Assassin’s Creed Odyssey


Er komt bijna elk jaar weer een nieuwe Assassin’s Creed uit, maar toch zien ze er elk jaar ook weer beter uit. In 2018 krijgen we Assassin’s Creed Odyssey. De Assassin’s Creed Odyssey release date was 5 oktober voor de PS4, Xbox One en PC. Bij elke nieuwe Assassin’s-game lijkt het meer een vraag welke historische periode ze gaan kiezen voor de setting van de game. Dit keer wordt de Romeinse tijd aangehaald om gamers opnieuw binnen te halen. Fans van Assassin’s Creed black Flag (en dat zijn er een boel) zullen blij zijn te horen dat de gevechten op open water met schepen (navy battles) weer terug zijn - en groter dan ooit. Om de Romeinse tijd goed te representeren zullen er ook grote veldslagen zijn waarbij 150 vijanden tegelijk op je af komen. Ubisoft wil met Odyssey hun game op alle fronten verbeteren en dat is te merken.

Pre-order of speel deze games direct met een Gamecard!
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht