Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
23-09-18 - 

3 Leukste PSN games voor een kleine prijs

3 Leukste PSN games voor een kleine prijs

Sigi_a_Fart_for_Melusina
Heb je net je PSN tegoed aangevuld en heb je nog wat geld over? Zoek niet langer, wij helpen je op weg met de tofste games van dit moment voor een kleine prijs. Heb je je tegoed al uitgegeven, maar heb je deze games gemist? Koop dan snel nog een PSN Card!

State of Anarchy: Master of Mayhem (€8,99)


Stel je voor: je bent een normale burger in een rustig stadje… en opeens staat alles in brand! Iedereen is gek geworden! - Bescherm jezelf daarom en schiet iedereen neer.
Dit is duidelijk een run and gun shooter waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Met de unieke en simplistische tekenstijl lijkt het net alsof een van je tekeningen van vroeger tot leven is gekomen. Intense actie met hilarische doodle-afbeeldingen en mond-geluidseffecten. Wist je dat je zelfs de soundtrack van Master of Mayhem kan kopen, zo goed is die eenmaal, zeggen we met een knipoog. Schiet meer dan 100 vijanden en bazen neer met meer dan 60 verschillende wapens. De game kost maar €8,99, dus als je nog een beetje tegoed over hebt, dan zou ik het wel weten.Sigi: a Fart for Melusina (€5,99)


Je moeder wil dat je een vrouw vindt! Nee hoor, maak je niet druk, ik heb het maar over de game Sigi: a Fart for Melusina. Een grappige 2d-sidescroller waarbij je op zoek gaat naar de liefde van je leven: Melusina. Vecht of spring over hordes van belachelijke vijanden en bazen. De gameplay speelt super makkelijk en er zijn genoeg geheimen te ontdekken terwijl je Sigi naar de top helpt van Mount Stinkup. De ideale game als je de gloriedagen van 2d-sidescrollers nog even niet achter je wil laten of als je lekker wil lachen. Gemaakt door ontwikkelaars die de game elke dag verbeteren met regelmatige updates om de ervaring nog leuker te maken. De perfecte game om dat laatste beetje tegoed op je account aan uit te geven.
Dogs Gone golfing (€4,99)


Altijd al willen golfen, als honden? Ja, wij wisten ook niet dat we het wilden. Maar als je deze video ziet, ben je verkocht. Humoristische golf-game met een reeks van 20 verschillende werelden. Speel online tegen vrienden of tegen “K-9 neurale netwerk leermachines”, aldus de makers van deze game. Een game die je makkelijk kan oppakken voor een kort potje alleen of met vrienden. Elke wereld vraagt iets anders van de spelers. Dogs Gone Golfing zal je onverwacht charmeren met zijn humor en lekkere speelstijl. Haal deze game binnen met dat laatste beetje tegoed of haal gewoon een nieuwe Gamecard in huis.Koop deze games met PSN tegoed


Terug naar het overzicht