Nationale Kadobon

Nationale Kadobon 10 Euro Giftcard €10
€ 10,00
Meer info
Nationale Kadobon 15 Euro Giftcard €15
€ 15,00
Meer info
Nationale Kadobon 20 Euro Giftcard €20
€ 20,00
Meer info
Nationale Kadobon 25 Euro Giftcard €25
€ 25,00
Meer info

Informatie  

Nationale Kadobon kopen

Met de Nationale Kadobon krijg je een veelzijdige cadeaukaart in handen. Op de website van Nationale Kadobon is er namelijk een grote diversiteit aan producten en belevenissen, van parfum en tablets tot overnachtingen in een hotel en gezellig picknicken op het strand. Bestel de Nationale Kadobon eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Kies de waarde die je wilt (variërend van €10 tot €150), voer een geldig e-mailadres in en betaal met een van de veilige betaalmethoden zoals Paypal of iDeal. Als de betaling succesvol is afgerond, ontvang je direct de Nationale Kadobon in je inbox.

Waar kun je de Nationale Kadobon inleveren?

Als je een keuze hebt gemaakt uit het uitgebreide assortiment aan producten en belevenissen op de website van de Nationale Kadobon, kun je daar ook je code inleveren. Hier heb je de keuze uit producten en aanbieders uit heel Nederland.

Hoe kun je de Nationale Kadobon inwisselen?

Heb je de Nationale Kadobon ontvangen in je inbox? Dan kun je direct een cadeau bestellen op de website van Nationale Kadobon:

1. Kies één of meerdere producten die je wilt hebben
2. Doorloop het bestelproces
3. Betaal met je cadeaubon door het 19-cijferige kaartnummer en de PIN in te voeren.

Hoelang is de Nationale Kadobon geldig?

Vanaf het moment dat de Kadobon gekocht is, heb je 1 jaar de tijd om hem uit te geven aan jouw favoriete producten, belevenissen of diensten. Daarna vervalt het tegoed.

Kies je cadeau uit met de Nationale Kadobon

De Nationale Kadobon is al sinds 1988 een begrip in Nederland. Op de website van Nationale Kadobon vind je een webshop met alle producten van de aangesloten partners. Hier kun je kiezen uit de categorieën: belevenissen, boeken, elektronica, in en om het huis, parfum, speelgoed, tijdschriften, verzorging, vrije tijd en wijn. De ontvanger van de Nationale Kadobon heeft in ieder geval keuze genoeg!