Informatie  

iTunes Code kopen

Bij ons op Beltegoed.nl kun je gemakkelijk en snel een iTunes Code kopen. Hierboven kies je het bedrag waar je voorkeur naar uit gaat en daarna doorloop je simpelweg het online bestelproces. De code zie je direct op je beeldscherm en krijg je per mail toegezonden. In de iTunes Store, iBook Store, App Store én Mac App Store kun je de ontvangen code verzilveren. Het tegoed dat je toevoegt aan je account kun je dus gebruiken waarvoor je wilt. Wil je muziek, apps, films of boeken downloaden? Of is het Apple Music abonnement echt iets voor jou? Met een iTunes Code kan het allemaal!

Voor Apple Music moet je je eerst aanmelden. Aan het einde van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd en maandelijks in rekening gebracht via je betaalmethode totdat je de automatische verlenging uitschakelt in je accountinstellingen.

Het tegoed koppelen aan een Apple ID

Om de iTunes Code te verzilveren heb je natuurlijk een Apple ID nodig. Dit ID maakt het namelijk mogelijk dat je je tegoed in al die verschillende Stores kunt inwisselen. Nog een bijkomend voordeel, als het tegoed gekoppeld is aan een Apple ID, dan maakt het niet uit op welke apparaat je de code inwisselt – mits je op ieder apparaat hetzelfde ID gebruikt natuurlijk!

Je iTunes Code inwisselen

Hoe kun je de code nu inwisselen? Heel eenvoudig via het programma iTunes of één van je Apple apparaten:

Om in te wisselen:
1. Open de iTunes Store
2. Scrol naar beneden en klik of tik op 'Wissel in'.
3. Voer de 16-cijferige code in die in je mail staat vermeld.

Nadat je de stappen hebt doorlopen kun je direct inslaan!