Guild Wars 2 Gems

Guild Wars 2 - 2.000 Gems 2000 gems
€ 25,00 € 22,95
Meer info
Guild Wars 2 - 4.000 Gems 4000 gems
€ 50,00 € 43,95
Meer info

Informatie  

Guild Wars 2 Gems kopen

Speel jij Guild Wars 2 en heb je Gems nodig? Koop nu snel en eenvoudig Guild Wars 2 Gems bij Beltegoed.nl. Gems worden gebruikt als valuta in het spel Guild Wars 2 en zijn te besteden in de Gem Store in de game. Bij Beltegoed.nl kun je een GW2 Gem Card van 2000 of 4000 Gems kopen. Selecteer het gewenste aantal Gems, vul je e-mail adres in en kies een betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Na een succesvolle betaling ontvang je de game code in je mailbox. De GW2 Gem Cards gekocht bij Beltegoed.nl zijn alleen geldig in Europa.

Wissel je GW2 Gem Card in

Het inwisselen van je GW2 Gem Card doe je in de game. Na het openen van de Guild Wars 2 game open je het 'Black Lion Trading Company panel' door linksboven op het icoon met hierop een leeuw te klikken. Klik daarna op 'Redeem Code' linksboven in het Gem Store panel en volg de instructies op het scherm. Je Gem tegoed is nu aangevuld!

Hoelang zijn mijn GW2 Gems geldig?

Gem Cards zijn onbeperkt geldig. Natuurlijk kun je je code direct verzilveren, zodat het tegoed alvast op je account staat als je het nodig hebt, maar dat inwisselen in het Black Lion Trading Company panel kan ook nog even wachten. Guild Wars 2 Gems zonder vervaldatum, dat is pas relaxed.

Guild Wars 2

Guild Wars 2 is een MMORPG game en het vervolg van de Guild Wars serie, gemaakt door game ontwikkelaar ArenaNet. Het spel speelt zich af in Tyria, een continent dat geteisterd wordt door drie draken. Deze draken trekken over het hele continent en laten overal een spoor van destructie achter. Aan jou de taak om de draken te verslaan. Elk karakter in de game heeft een eigen verhaal en spelverloop, gebaseerd op de keuzes die je maakt. Het spel verandert daarom continu en biedt elke keer een unieke speelervaring. Gebruik de Guild Wars 2 Gems om allerlei extra's te kopen in de in-game Gem Store. Denk bijvoorbeeld aan equipment skins, tools, upgrades of speciale items.

Guild Wars 2 trailer

Guild Wars 2 trailer