Google Play Tegoed

Google Play Gift Card 15 euro €15 Tegoed
€ 15,00
Google Play Gift Card 25 euro €25 Tegoed
€ 25,00
Google Play Gift Card 30 euro €30 Tegoed
€ 30,00
Google Play Gift Card 50 euro €50 Tegoed
€ 50,00
Google Play Gift Card 100 euro €100 Tegoed
€ 100,00

mobile.information.button.google-play-tegoed  

Google Play Tegoed kopen

Google Play tegoed kopen voor België kan eenvoudig en snel online bij Beltegoed.nl. Het tegoed kun je gebruiken om het saldo van je Google account te herladen. Met het tegoed dat je herladen hebt, kun je producten aanschaffen in de Google Play Store. Nieuw Playstore tegoed kopen is heel simpel. Je kiest eerst het bedrag waarmee je jouw account wilt herladen en vervolgens doorloop je de volgende stappen uit het bestelproces. Direct nadat jouw betaling is verwerkt, ontvang je per mail een code om je Play Store tegoed te herladen.

Play Store tegoed kopen

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig Play Store tegoed kopen via Beltegoed.nl. Aan het online bestellen van je herlaadcodes zitten verschillende voordelen. Zo hoef je de deur niet meer uit om je Google Play account te herladen. En online bestellen kan natuurlijk dag en nacht zodat jij je Google Play tegoed kunt kopen wanneer het jou uitkomt! Het is heel simpel om je Playstore tegoed aan te schaffen. Je kiest eerst het bedrag dat je wilt herladen. Je kunt kiezen uit €15, €25, €50 en €100. Vervolgens voer jij je gegevens in en selecteer je één van de betrouwbare betaalmethoden, zoals Paypal of iDeal. Zodra jouw betaling is verwerkt, wordt de Google Play tegoed code direct per mail naar je verstuurd. Je kunt direct je Google account herladen.

Inwisselen van Play Store tegoed

Het inwisselen van Play Store tegoed kan heel eenvoudig via play.google.com. Houd de ontvangen herlaadcode bij de hand en log in op je Google account. Aan de linkerzijde van het scherm is er de optie om je code in te wisselen. Voer de ontvangen code in en je Google Play tegoed wordt direct herladen.

Het inwisselen van je tegoed kan ook eenvoudigweg via je Android telefoon. Open de Play Store op je telefoon en kies voor de optie om je code in te wisselen. Het tegoed van je Google account wordt direct herladen zodra je de code hebt ingevoerd.
Let op: Het Google Play Tegoed voor België dat je op Beltegoed.nl aanschaft, kun je alleen inwisselen als je een Belgisch Google account hebt. Zorg er bij het inwisselen van het Play Store tegoed voor dat je op het goede account bent ingelogd.

Productinfo + Instructies