Final Fantasy XIV Game Card kopen

FF XIV 14 Timecard 60 Dagen 60 Dagen
€ 19,99
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info

Informatie  

Final Fantasy XIV Game Card

Speel jij al Final Fantasy XIV? Bij Beltegoed.nl koop je snel en gemakkelijk jouw Europese Final Fantasy XIV Game Card voor 60 dagen speelplezier. Met deze game card heb je 60 dagen toegang tot de game Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. De code is geschikt voor de PC, PS3 en PS4. Na het selecteren van het product vul je je e-mailadres in en selecteer je de gewenste betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Vervolgens voltooi je de betaling en ontvang je de FF14 code meteen in je mailbox. De Final Fantasy Game Time Cards van Beltegoed.nl zijn geldig voor Europese accounts.

Final Fantasy XIV Game Card inwisselen


Na ontvangst van de code kun je deze direct inwisselen.
1. Ga naar de website sqex.to/FFXIVRedeemCodeNA.
2. Log in met je Square Enix inloggegevens. Heb je nog geen Square Enix account, maak deze dan eerst aan.
3. Klik na het inloggen op 'Proceed to Payment'. LET OP: voor spelers die met meerdere accounts spelen is het belangrijk om het account te selecteren waarop je de Game Card code toe wilt voegen voordat je op 'Proceed to Payment' klikt. Om je geselecteerde account te veranderen kies je het gewenste account bovenin bij 'Select Service Account'.
4. Vervolgens klik je op 'Add Game Time Card', vul je de code in en bevestig je deze.
Je hebt nu 60 dagen toegang tot de game. Om Final Fantasy te spelen heb je een Standard abonnement nodig. Na het verlopen van de 60 dagen speeltijd schaf je gemakkelijk een nieuwe FF14 Game Card aan om verder te spelen.

De wereld van Final Fantasy


Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is een online multiplayer game die opnieuw gelanceerd werd na voorganger Final Fantasy XIV. Het spel speelt zich af in de wereld Eorzea, waar jouw personage de taak krijgt om uit te zoeken wat er aan de hand is. Kies een personage en ga op pad in de wereld van Final Fantasy waar altijd wat te doen is. Maak vrienden, voltooi verschillende quests of verkrijg unieke eigenschappen en gereedschappen door te vechten met de typische Final Fantasy monsters. Koop nu jouw Final Fantasy XIV Game Card bij Beltegoed.nl!

Hoelang is mijn Final Fantasy 14 Game Card geldig?


Deze kaart geeft je recht op 60 aaneengesloten dagen gameplezier in Final Fantasy 14. Niemand kan je deze extra tijd afpakken, want de Final Fantasy Game Cards zijn onbeperkt geldig. Met zo’n kaart achter de hand hoef je dus nooit in paniek te raken als je gametime is omgevlogen, want je verlengt deze in een mum van tijd!

Final Fantasy XIV trailer

Final Fantasy XIV trailer