Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Bit4coin

Bekijk reviews
LET OP!
  • Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om bit4coin vouchers te kopen en om ze te gebruiken.
  • Om wettelijke redenen kunnen bit4coin vouchers verkocht op beltegoed.nl niet gebruikt worden in de Verenigde Staten en Duitsland.
  • Bij het inwisselen van €250 of meer per gebruiker per maand, zal bit4coin bij het inwisselen om persoonlijke verificatie vragen.
Bit4coin €10
€ 10,00 Bit4coin €10 - Crypto wallet code
Direct geleverd
Bit4coin €25
€ 25,00 Bit4coin €25 - Crypto wallet code
Direct geleverd
Bit4coin €50
€ 50,00 Bit4coin €50 - Crypto wallet code
Direct geleverd
Bit4coin €100
€ 100,00 Bit4coin €100 - Crypto wallet code
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Koop bit4coin gift cards

Je kunt nu snel, gemakkelijk, veilig en online je cryptovaluta kopen. Koop Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP) met een bit4coin gift card op Beltegoed.nl Ruil je bit4coin gift card in voor een van deze vijf cryptovaluta. Bitcoin kopen (of een van de andere cryptovaluta) is nu nog makkelijker met de veilige betaalmogelijkheden van Beltegoed.nl. Koop bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitecoin Cash of Ripple met een bit4coin gift card van €10, €25, €50 of €100. Om bit4coin gift card codes in te wisselen moet je 18 jaar of ouder zijn. bit4coin gift card codes kunnen niet verzilverd worden als je woonachtig bent in Duitsland of de Verenigde Staten vanwege geldende wet- en regelgeving in die landen.

Hoe werkt Bit4coin?


Iedereen kan bit4coin gebruiken met een bit4coin gift card. Wanneer je een bit4coin gift card koopt, krijg je een code en een PIN-nummer. Deel deze bit4coin code en PIN met niemand. Deze code gebruik je namelijk om je online crypto-portemonnee mee op te waarderen. Een online crypto-portemonnee is een online en geheel digitale portemonnee die je cryptovaluta bewaart. Je hebt geen account nodig om je crypto-portemonnee op te waarderen met een bit4coin gift card code.

Je kunt je crypto-portemonnee gebruiken om de volgende cryptovaluta te kopen: Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash en Ripple. Hieronder kun je lezen hoe je een bit4coin gift card moet gebruiken om je crypto-portemonnee mee op te waarderen.

Hoe verzilver ik mijn Bit4coin gift code?


Nieuwsgierig hoe je een bit4coin gift card gebruikt of heb je net een bit4coin gift card gekocht en wil je weten hoe je de code moet verzilveren? Volg dan de onderstaande instructies. Deze instructies ontvang je ook in de e-mail bij je bit4coin gift card code.

1. Als je de bit4coin gift card code en PIN hebt ontvangen, ga je naar https://bit4coin.net/redeem.
2. Selecteer onderin voor welke cryptovaluta je de bit4coin gift card code wilt gebruiken. De pagina staat automatisch op Bitcoin.
3. Vul je ontvangen code en PIN in, samen met je e-mailadres. Je hoeft geen account aan te maken.
4. Je zult nu gevraagd worden om je “wallet address” (portemonnee adres) in te vullen. Als je deze nog niet hebt, dan zal de bit4coin redeem-pagina je door het proces begeleiden om er een aan te maken.
5. Je hebt nu succesvol je bit4coin gift card gebruikt om je crypto-portemonnee op te waarderen.

Wanneer je in één maand meer dan €250 aan bit4coin gift cards wilt verzilveren, zal bit4coin je vragen om persoonlijke verificatie.

Bij het verzilveren van je bit4coin gift card code, brengt bit4coin 14,9% conversiekosten in rekening aan de wisselkoers. Dit bedrag dekt alle kosten en risico's om een veilige en snelle transactie tot stand te brengen.

Waar kan ik een Bit4coin gift card voor gebruiken?


Gebruik een bit4coin gift card om je online crypto-portemonnee mee op te waarderen. Bijvoorbeeld je “Bitcoin wallet”, of je “Litecoin wallet”. Met een bit4coin gift card kun je vijf verschillende soorten cryptovaluta’s aanschaffen: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP). Koop Bitcoin of een van de andere digitale munteenheden - investeer in de globale munteenheden en sluit je aan bij de digitale crypto-valutamarkt.

Hoelang is een Bit4coin gift card geldig?


Een bit4coin gift card, die bestaat uit een code en een PIN-nummer is 2 jaar lang geldig na de datum van aanschaf. Koop nu een bit4coin gift card en gebruik deze wanneer je maar wilt in de aankomende 2 jaar.

Kan ik een Bit4coin gift card verzilveren voor verschillende digitale valuta’s?


Je kunt de waarde van je bit4coin gift card verzilveren voor een van de volgende 5 digitale cryptovaluta's: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP). Het is niet mogelijk om de waarde van je bit4coin gift card te verdelen over meerdere online crypto-portemonnees.

Bijvoorbeeld: als je Bitcoin én Litecoin wilt kopen met een bit4coin gift card, dan moet je meerdere bit4coin gift cards kopen. Gelukkig kun je al een bit4coin gift card kopen vanaf €10, €25, €50 en €100.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen