Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

BioscoopCadeau kopen

Geef een avondje bioscoop cadeau met BioscoopCadeau! De ontvanger kan zelf een film uitzoeken, of het nu gaan om horror, komedie of een romantische film, alles is mogelijk. De BioscoopCadeau Card heeft een waarde van €9,95, wat precies genoeg is voor één film. Op Beltegoed.nl kun je eenvoudig en snel deze giftcard bestellen. Selecteer BioscoopCadeau, voer je e-mailadres in en betaal met een van de veilige betaalmethoden zoals Paypal of iDeal. Als je bestelling succesvol is afgerond, ontvang je binnen enkele seconden BioscoopCadeau in je inbox.

Waar kun je BioscoopCadeau inleveren?


De digitale versie van BioscoopCadeau is alleen in te leveren bij één van de aangesloten Pathé bioscopen in Nederland.

Hoe kun je BioscoopCadeau inwisselen?


De BioscoopCadeau Card die je ontvangt in je mailbox bestaat uit een kaartnummer en een PIN. Deze digitale cadeaubon hoef je niet meer te activeren, dit is namelijk al gedaan. Wat moet je doen voor het inwisselen?
1. Print de mail met de code uit
2. Kies een film uit die je graag wilt zien
3. Betaal bij de bioscoop zelf met je BioscoopCadeau

Hoelang is BioscoopCadeau geldig?


BioscoopCadeau is vanaf de aankoopdatum één jaar geldig. Wanneer je de kaart in deze tijd niet hebt gebruikt, vervalt je tegoed.

Geef een avondje bioscoop cadeau


BioscoopCadeau is opgericht in 2010 en is in 2015 een exclusieve samenwerking aangegaan met Pathé. Het is het perfecte cadeau voor iedere filmliefhebber, want een avondje naar de bioscoop om een gloednieuwe film te bekijken, wie wil dat nu niet? Voor extra informatie over de aangesloten Pathé bioscopen ga je naar de website van BioscoopCadeau. De cadeaubon is alleen geldig voor de reguliere films die in de bioscoop draaien. Bij een IMAX of 3D film betaal je een toeslag.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen