Battlenet Prepaid Card

Battle.net Gift Card 20 Euro Battle.net Gift Card €20
€ 20,00
Meer info
Battle.net Gift Card 40 Euro Battle.net Gift Card €40
€ 40,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info

Informatie  

Battlenet Prepaid Card kopen

Battle.net werd eind 1996 gelanceerd door Blizzard Entertainment. Dit werd gelijktijdig gedaan met de lancering van de game Diablo, om zo een betere online ervaring te leveren. Nu is Battle.net dé online gaming community van Blizzard Entertainment. Miljoenen spelers over de hele wereld hebben dankzij dit platform toegang tot de Blizzard games World of Warcraft (WoW), Heroes of the Storm, Starcraft, Hearthstone, Diablo en Overwatch. Met de nieuwe Battle.net desktop app heb je nog sneller toegang tot de games en kun je gemakkelijk contact houden met andere gamers. Ben je ook fan van de Blizzard games en wil je graag items en services kopen? Bestel dan een Battlenet Prepaid Card op Beltegoed.nl om je tegoed mee aan te vullen. Je kiest de gewenste waarde, vult je e-mailadres in en kiest een betaalmethode zoals Paypal of iDEAL. Nadat je het bestelproces hebt doorlopen en de betaling bij ons binnen is, ontvang je de bijbehorende Battlenet code via e-mail.

Battlenet Prepaid Card inwisselen

De Battlenet Gift Card kun je inwisselen via de website en app.

Website
 • Ga naar de website van Battlenet
 • Log in of maak een account aan
 • Vul op de volgende pagina je code in
 • Klik op ‘Redeem Code’
 • Het tegoed is toegevoegd aan je Battlenet account

App
 • Open de app op je PC of Mac
 • Log in of maak een account aan
 • Ga naar ‘Shop’
 • Klik linksonder op ‘Redeem Code’
 • De browser opent nu
 • Vul je code in en klik op ‘Redeem Code’
 • Het tegoed is toegevoegd aan je Battle.net account

Het kan gebeuren dat je wordt gevraagd om een regio te selecteren. De Battlenet Prepaid Card van Beltegoed.nl is voor de regio Europa. Als regio kies je dan ook voor ‘Europe (EU)’.

Gebruik je tegoed in de Battle.net Shop

Heb je nieuwe pets nodig voor World of Warcraft? Of wil je mounts en helms? Zolang je tegoed op je account hebt kun je onder andere zulke items en services kopen voor alle games in de Battle.net Shop! Let wel op dat je Battle.net tegoed niet kunt gebruiken in de Blizzard Store of voor de aanschaf van WoW abonnementen. Voor WoW abonnement bieden wij de WoW Game Cards aan. Fans van Hearthstone voor de PC en Mac kunnen het tegoed gebruiken om nieuwe kaarten te kopen. Spelers van de mobiele versie van Hearthstone kunnen dit echter niet, omdat mobiele aankopen via de iTunes en Google Play Store gaan. Of je nu op zoek bent naar volledige games of uitbreidingspakketten, je vindt het in de Battle.net Shop.

Hoe lang is mijn Battlenet prepaid card geldig?

Je Battlenet tegoed vervalt niet. Zorg ervoor dat je binnen een jaar je kaart inwisselt en dan kun je het tegoed zo lang als je wilt op je account laten staan. Of je nu een big spender bent of juist het tegoed opspaart, dat maakt helemaal niks uit!

Productinfo + Instructies