Vodafone opwaarderen

Vodafone opwaarderen:

Vodafone beltegoed 10 euro Beltegoed €10 € 10,00
Vodafone beltegoed 20 euro Beltegoed €20 € 20,00
Vodafone beltegoed 30 euro Beltegoed €30 € 30,00
Vodafone beltegoed 40 euro Beltegoed €40 € 40,00

Vodafone SIM-kaart

Vodafone Simkaart + 10 Euro Simkaart + €10
Vodafone Simkaart + 10 Euro Vodafone SIM-kaart met 10 euro beltegoed volgens de voorwaarden van Vodafone.
€ 7,95

Vodafone prepaid opwaarderen

Vodafone opwaarderen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Online opwaarderen van je Vodafone beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. De bestelling reken je simpelweg af met één van de veilige betaalmethoden, zoals iDeal, Paypal of Visa. Na de betaling ontvang je direct de code per SMS en per e-mail en kun je direct Vodafone opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Vodafone opwaarderen

Vodafone opwaarderen kun je op twee manieren doen:

1. Je belt met je mobiele telefoon naar 1200 en doorloop de gesproken instructies om je Vodafone beltegoed op te waarderen.
2. Een andere - en snellere - manier om je Vodafone beltegoed code in te voeren is door op je gsm *102*je-15-cijferige-opwaardeercode# in te toetsen en op de beltoets te drukken.

Bij beide manieren wordt het beltegoed binnen een paar minuten op je simkaart bijgeschreven.

Vodafone beltegoed opvragen

De status van je Vodafone beltegoed kun je opvragen door *101# op je telefoon in te toetsen en te bellen. Vodafone stuurt je vervolgens een sms waarin staat hoeveel beltegoed je nog hebt en tot wanneer je Vodafone beltegoed houdbaar is.

Vodafone beltegoed geldigheidsduur

Het Vodafone beltegoed dat je online hebt opgewaardeerd, is altijd 12 maanden geldig. De geldigheid van het totale saldo aan beltegoed op je telefoon wordt iedere keer bij het Vodafone opwaarderen, verlengd met 12 maanden. Ben je weer (bijna) door je beltegoed heen? Op Beltegoed.nl kun je snel opnieuw online beltegoed kopen met bijvoorbeeld Paypal of iDeal.

Let op: Vodafone opwaarderen met €10,- is het 3 maanden geldig!

Meer info: www.vodafone.nl