Ukash opwaarderen

Ukash (prepaid creditcard):

LET OP!

Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van de Rabobank, iDeal Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB en Intrum Justitia waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een Ukash kaart. Wij adviseren u hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails.
Ukash 25 Euro Prepaid €25 € 25,50
Ukash 50 Euro Prepaid €50 € 50,50
Ukash 100 Euro Prepaid €100 € 100,50
Ukash 150 Euro Prepaid €150 € 150,50

Ukash online kopen

Ukash online kopen kan gemakkelijk en snel via Beltegoed.nl. Je kunt hierboven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Zodra er betaald is, krijg je een voucher code toegezonden. Aan deze code is je Ukash tegoed gekoppeld, die kun je direct gebruiken!

Ukash tegoed acties

Bij registratie op www.ukash.com kom je in aanmerking voor aanbiedingen en de nieuwsbrief van Ukash.

Ukash tegoed controleren

Ukash online kopen en het Ukash tegoed controleren is heel simpel. Je krijgt namelijk na elk gebruik een e-mail met een nieuwe code als er nog geld over was na je transactie. Op die manier weet u altijd precies hoeveel geld uw Ukash code waard is.

Ukash tegoed geldigheidsduur

Ukash online kopen en de geldigheid controleren is erg handig. Je Ukash tegoed is gedurende twaalf maanden na de verkoopdatum geldig, en kan dus alleen in die periode gebruikt worden.

Extra Productinformatie

Ukash biedt nu ook UkashOut aan, dat is een service waarbij je het tegoed kan laten uitbetalen. Je kunt via www.Ukash.com een UkashOut kaart aanvragen. Deze kaart kun je overal bij pinautomaten gebruiken om je Ukash tegoed om te zetten in contant geld.