Proximus opwaarderen

Proximus herladen:

Pay&Go - extra pack message Pay&Go Message Pack € 5,25
Pay&Go 15 Euro Prepaid €15 € 15,00
Pay&Go 25 Euro Prepaid €25 € 25,00
Pay&Go 50 Euro Prepaid €50 € 50,00

Proximus online herladen

Proximus herladen is erg gemakkelijk via Beltegoed.nl. Je kunt boven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Je krijgt na de betaling een code toegezonden via je e-mail. Deze code kun je gebruiken bij de onderstaande procedure.

Proximus herladen

Voor deze handeling heb je de code nodig die je hebt gekregen toen je Proximus belwaarde kocht bij Beltegoed.nl. Om Proximus te herladen, toets je #121*13-cijferige herlaadcode# op je gsm gevolgd door de bel-toets. Je krijgt vervolgens een bevestiging van het herladen. Je kunt Proximus ook herladen met de herlaadcode door met je mobiele telefoon te bellen naar 1911 en de gesproken instructies te volgen.

Om je Proximus Pay & Go Extra Pack Message te activeren toets je #141*13-cijferige activeringscode# in op je mobiele telefoon en vervolgens de bel-toets.

Belwaarde opvragen

Je kunt wanneer je maar wilt bekijken hoeveel Proximus belwaarde je nog hebt. Toets op je telefoon #121# in, en druk op verzenden. Dan krijg je een bericht met je huidige belwaarde.

Om het saldo van Proximus Pay & Go Extra Pack Message te bekijken toets je #143# in op je GSM en druk je vervolgens op de bel-toets.

Geldigheidsduur Proximus belwaarde

Een Proximus kaart is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je een oproep tot stand brengt of ontvangt. Wanneer je de Proximus kaart herlaadt met €5,-, wordt de geldigheidsduur met 1 maand vernieuwd. Wanneer je de Proximus kaart herlaadt met €50,- wordt de geldigheidsduur met 12 maanden verlengd!

Extra productinformatie

Let op: Proximus Pay & Go € 5,- Extra Pack Message bestaat uit 50 SMS of 25 MMS berichten.

Voor meer informatie ga je naar www.proximus.be.