Paysafecard online kopen

LET OP! Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Translink Systems, iDEAL Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB en Intrum Justitia waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een Paysafecard kaart. Wij geven het advies hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails. Officiële instanties zullen je nooit vragen een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Niet via e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.
Paysafecard 10 Euro Prepaid €10
€ 11,49
Paysafecard 25 Euro Prepaid €25
€ 26,49
Paysafecard 50 Euro Prepaid €50
€ 51,49
Paysafecard 100 Euro Prepaid €100
€ 101,49

Informatie  

Paysafecard kopen

Paysafecard kopen kan gemakkelijk en snel via Beltegoed.nl. Je kunt hierboven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Zodra je betaling ontvangen is, wordt er direct een e-mail verzonden met een Paysafecard code. Met deze code kun je bij webwinkels meteen betalen.

Paysafecard acties

Via Paysafecard.com kun je je aanmelden voor interessante acties en de nieuwsbrief.

Paysafecard kopen

Een Paysafecard kopen is erg gemakkelijk. De code die je krijgt na de betaling is alles wat je nodig hebt. Deze Paysafecard code krijg je direct per Email en per SMS toegezonden.

Controleren Paysafecard tegoed

Als je je Paysafecard tegoed wilt weten, ga je naar Paysafecard.com. Daar kun je klikken op ‘tegoed inzien’. Je kunt vervolgens de code invullen die je hebt gekregen en dan krijg je alle informatie over je Paysafecard tegoed te zien.

Geldigheidsduur Paysafecard

De Paysafecard en het tegoed erop zijn onbeperkt geldig. Maar vanaf twaalf maanden na aankoop van het tegoed wordt er een onderhoudsbijlage gevraagd. Dit haalt Paysafecard dan van je tegoed af. Als je geen tegoed meer hebt, kun je altijd een Paysafecard kopen via Beltegoed.nl.

Productinfo + Instructies