Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
04-02-19 - 

Pokémon GO nieuws 2019 | Updates, events, eggs, raids, gen 4 en meer

Pokémon-GO-Nieuws-update-events-eggs-raids-2019

Pokémon GO nieuws 2019 | Updates, events, eggs, raids, gen 4 en meer


Pokémon GO is al uit sinds de mooie zomer van 2016 voor iOS en Android. Massa’s Pokémon masters vangen nog steeds elke dag hordes aan Pokémon en er is elke maand wel wat nieuws te beleven: nieuwe Pokémon GO raids, eggs, events, updates en double exp weekends. Blijf up-to-date met al het Pokémon GO nieuws en lees snel verder.

Ben je een nieuwe Pokémon GO speler? Ga dan naar de tweede helft van deze blog voor Pokémon GO tips.

Pokémon GO nieuws 2019


Pokémon GO updates
Pokémon GO events
Pokémon GO eggs
Pokémon GO egg chart 2019
Pokémon GO raids
Pokémon GO Double exp weekends
Pokécoins kopens

Pokémon GO updates


Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, doet ongelofelijk haar best om de mobiele game van zoveel mogelijk updates te voorzien. We vertellen je graag wat de laatste Pokémon GO updates waren. Vanaf 29 januari 2019 kun je bijvoorbeeld de legendarische Pokémon Palkia vinden in 5 star raids. Daarnaast zul je nu ook geëvolueerde Pokémon tegenkomen uit de Sinnoh regio. Omdat Pokémon GO ontwikkelaar Niantic heel goed naar zijn spelers luistert, hebben ze vanaf 31 januari 2019 de raids en trainer battles beter gebalanceerd. Dit waren de nieuwste Pokémon GO updates.



Pokémon GO events 2019


Bijna elke maand is er wel een nieuwe Pokémon GO event. Pokémon GO events zijn speciale gebeurtenissen die het spelen van Pokémon GO nog leuker maakt. Zo is er in het weekend van 16 en 17 februari 2019 een Pokémon GO community day. Dit houdt in dat voor maar een paar uur op die dagen allerlei bonussen verdient kunnen worden. Tijdens een Pokémon GO event kun je ook veel vaker rare en shiny Pokémon vangen. Op 16 en 17 februari is dit bijvoorbeeld Swinub. Dat hele weekend verdien je 3 keer zoveel Stardust.

Pokémon GO eggs


Hoe staat het met de Pokémon GO eggs en hatching in 2019? Dankzij de vele Pokémon GO spelers die informatie met elkaar delen, kunnen we je precies vertellen welke Pokémon je kunt hatchen en met welk ei. Omdat Niantic onlangs gen 4 (generatie iv) Pokémon heeft toegevoegd aan Pokémon GO, is deze lijst weer helemaal veranderd. Onderaan vind je de Pokémon GO egg chart 2019.

Pokémon GO egg chart 2019


Je hebt natuurlijk verschillende soorten Pokémon GO eggs. Hoe verder je moet lopen om het ei uit te broeden in je incubator, hoe specialer de Pokémon. Dit zijn alle Pokémon die wij hebben “gehatched”, inclusief Pokémon van gen 4.

2 km Pokémon GO eggs
Nidorina, Nidoran, Abra, Machop, Slowpoke, Gastly, Magikarp, Aron, Swablu, Luvdisc, Kricketot, Starky

5 km Pokémon GO eggs
Bulbasaur, Charmander, Sandshrew, Growlithe, Ponyta, Tangela, Pineco, Pinsir, Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Chinchou, Yanma, Houndour, Phanphy, Scyther, Lickitung, Lileep, Onix, Snorunt, Piplup, Chimchar, Nosepass, Meditite, Electrike, Duskull, Stunky, Croagunk
Snover

7 km Pokémon GO eggs
Alolan Meowth, Alolan Diglett, Alolan Sandshrew, Alolan Vulpix, Alolan Geodude, Alolan, Grimer, Pichu, Cleffa, Igglybuff, Togepi, Tyrogue, Smoochum, Elekid, Magby, Wynaut, Budew, Munchlax

10 km Pokémon GO eggs
Aerodactyl, Porygon, Larvitar, Dratini, Ralts, Trapinch, Slakoth, Mareep, Feebas, Chimecho, Beldum, Riolu, Bagon, Drifloon



Pokémon GO raids


Pokémon GO raids zijn een van de leukste activiteiten om te ondernemen in Pokémon GO. Je kunt raids alleen aanpakken, maar dan ga je niet ver komen. Een Pokémon GO raid moet je echt met meerdere Pokémon trainers doen. Versla een legendarische Pokémon en krijg een kans om deze te vangen. Om je te helpen vertellen we je graag welke huidige Pokémon GO raids er nu allemaal in Nederland en België zijn.

1 Star Pokémon GO raids
1 Star Pokémon GO raids zijn de makkelijkste raids en kun je in je eentje klaren. De Pokémon van 1 Star raids zijn: Shinx, Buizel, Dratini, Swablu, Magikarp en Feebas.

2 Star Pokémon GO raids
2 Star Pokémon GO raids zijn al ietsje moeilijker, maar voor een ervaren Pokémon GO trainer moet dit geen probleem zijn. De Pokémon van 2 Star raids zijn: Kirlia, Alolan Exeggutor, Mawile en Sableye.

3 Star Pokémon GO raids
3 Star Pokémon GO raids zijn bijna onmogelijk om in je eentje te klaren. Dus vindt een Pokémon GO maatje en versla een van de volgende bijzondere Pokémon van 3 star raids: Granbull, Azumarill, Alakazam en Machamp.

4 Star Pokémon GO raids
4 Star Pokémon GO raids vereisen een grote groep Pokémon GO trainers om te verslaan of een paar echte Pokémon GO masters. De Pokémon die je daarna kunt vangen zijn het ook zeker waard. Versla deze rare Pokémon in 4 Star Pokémon GO raids: Alolan Marowak, Absol, Tyranitar, Ursaring en Togetic.

5 Star Pokémon GO raids
5 Star Pokémon GO raids bevatten de meest legendarische Pokémon die je maar kunt vangen en zijn zeer moeilijk te verslaan, zelfs met een grote groep. De 5 Star Pokémon GO raids zijn: Palkia en Deoxys (Attack Form). Pokémon GO raids veranderen om de zoveel tijd. We houden je op deze pagina natuurlijk op de hoogte.

Pokémon GO double exp weekends


Pokémon GO Double exp weekends zijn evenementen waarbij je dubbel zoveel ervaringspunten (exp) kunt verdienen. Je wilt natuurlijk levels omhoog om o.a. sterkere Pokémon te kunnen trainen en vangen. Het weekend van 15 en 16 februari krijg je al drie keer zoveel stardust en verschijnt Pokémon Swinhub veel vaker. Wanneer er een nieuwe Pokémon GO Double exp weekend wordt aangekondigd, lees je dat hier.

Pokécoins kopens


Pokémon GO is natuurlijk free-to-play (gratis om te spelen), maar veel Pokémon GO masters kopen Pokécoins om sneller vooruit te gaan of om een Pokémon GO event nog leuker te maken. Met Pokécoins kun je lucky eggs kopen, Poké balls, Lure Modules, egg incubators, incense en meer. Koop Pokécoins met een App Store & iTunes Card of Google Play Card van Beltegoed.nl.

Pokémon Go Tips en Tricks


Tijd om je innerlijke Ash Ketchum wakker te schudden! Roep Brock en Misty gauw bijeen, want er gaat een nieuw Poké avontuur van start. Je kan er niet omheen: tientallen mensen op straat, gebogen over hun smartphones. Nee, zij zijn niet gewoon aan het appen en ze zijn ook niet verdwaald. De Pokémon Go app is uit en het is een ware hype! Met deze app ga je zelf op pad om Pokémon te vangen en te trainen. Haal die Pokéballs maar tevoorschijn.

Wat is Pokémon Go?


Pokémon Go is de perfecte combinatie van pure nostalgie en moderne technologie. De app werkt met een GPS signaal en laat aan de hand daarvan een kaart van je omgeving zien op je smartphone. Met één stap buiten de deur zul je al merken dat er werkelijk overal Pokémon zitten. Bij het water zitten water-pokémon verstopt en tussen de bosjes vind je gras-pokémon. Wanneer je telefoon trilt, is er een Pokémon in de buurt die je kunt vangen. Swipe en vang hem met je Pokéball. Zodra de Pokémon gevangen is, komt hij in je Pokédex te staan. Gelukkig is Team Rocket nergens te bekennen!



Pokémon Go release


De Pokémon Go release date was oorspronkelijk op 6 juli 2016. De release date van Pokémon Go gen 2 was op 17 februari 2017. De derde generatie verscheen in de mobiele game van Niantic op 8 december 2017. Pokémon Go gen 4 verschijnt in golven vanaf 2019.

Wil je Pokémon Go op iOS?


Installeer de Pokémon Go app dan met een iTunes account. Je kunt de game gemakkelijk vinden in de app store en je hoeft er niks voor te betalen. Pokémon Go is helemaal gratis (free-to-play). Je moet wel een Facebook of Google-account aanmaken als je deze nog niet hebt.

Wil je Pokémon Go op Android?


Pokémon Go spelen op een Android telefoon gaat net zo makkelijk. Je hoeft alleen de Google Play Store te openen en te zoeken op “Pokémon Go”. Installeer de game en log in met een Google of Facebook-account.

Beginner tips en Tricks voor Pokémon Go


Wil je je game naar het volgende level tillen? Dan heb je iets aan deze Pokémon Go tips & tricks.

Pokémon Go incense: wanneer gebruik je incense?


Daar hebben wij antwoord op! Waarschijnlijk gebruik je het nu op een plek waar niet veel Pokémon komen en blijf je daar wachten. Wat het beste werkt? Ga er op uit en loop een rondje. Hoe meer je loopt, hoe meer Pokémon erop af komen. Is je incense op en krijg je er maar geen te pakken bij de Pokéstops? Geef je zelf wat extra’s en koop het in de shop van Pokémon, dit kan met Google Play of iTunes tegoed.



Hoe werkt een Pokémon Go gym?


Ja, wij zijn ook schuldig. Wanneer we in een Pokémon Go gym belanden, proberen we zo snel mogelijk op ons scherm te tikken en naar links of rechts te bewegen. Een slimmere tactiek? Houd je Pokémon vast en beweeg naar beneden, wanneer je meter (die onder de gezondheidsmeter) vol is, laat je los. Dat was nog eens een goede aanval!

Pokémon Go gym defenders


Op dreef met het veroveren van andere gyms? Vergeet niet om je eigen gyms sterker te maken. Dit kun je doen door te kiezen voor de ‘Train’ optie. Zo krijgt je gym hogere Prestige Points, waardoor je meer Pokémon tegelijk kunt toelaten - wat het natuurlijk nog uitdagender (moeilijker) maakt voor je rivalen om de gym over te nemen!

Pokémon Go overbevolking


Is er een Pokémon Go overbevolking? Gebruik het in je voordeel. De beste tip is om gewoon al die vervelende Zubats en Pidgeys te vangen. Wanneer je deze namelijk transfert naar de professor krijg je 1 candy retour. Dus laat ze niet lopen, je hebt er nog heel veel aan. Je krijgt er ook nog eens het waardevolle stardust voor.

Hoe werkt Pokémon Go


Ben je nog maar net begonnen? Dan wil je deze tips niet missen!

Pokémon Go strategie
Zodra een Pokémon meer dan 100 CP heeft, zal het moeilijker worden ze te vangen. Maar, laat de moed niet in je schoenen zinken. Er zijn een paar manieren om het vangen van Pokémon makkelijker te maken.
  • Let op de ring die om de Pokémon heen komt, als deze gekleurde kring op zijn kleinst is dán moet je de Pokéball gooien.
  • De kleur van de ring is ook van belang, groen = appeltje eitje, geel= beetje moeilijker en rood= heel moeilijk.
  • Uiteindelijk zul je Razz Berry krijgen die je naar de Pokémon kan gooien om zijn CP omlaag te krijgen en de vangst makkelijker te maken.
  • Bij het vangen van een Pokémon kun je het beste de AR functie uitzetten, dan gaat vangen een stuk makkelijker (en het scheelt ook nog eens batterij).


Pikachu als starter Pokémon in Pokémon Go
Je leest het goed, het is mogelijk om het spel te starten met een Pikachu. In het begin van het spel zal je de keus krijgen uit de drie klassiekers (Charmander, Bulbasaur en Squirtle). Door een keer of vier weg te rennen van deze opties, verschijnt Pikachu op je kaart! Pika pika!

Waar zitten alle Pokémon?


De makkelijkste plekken om Pokémon te vinden, zijn de plekken die op de kaart zijn aangegeven met donkergroene bosjes. Dit zijn ‘in het echt’ meestal parken en grote velden. Verder zijn Pokémon in hun natuurlijke habitat te vinden. Zo vind je steen Pokémon in stedelijke omgevingen en parkeerplaatsen en stalen Pokémon in gebouwen of spoorwegen. Verder zijn fee en geest Pokémon juist te vinden bij kerkhoven en kerken en draak Pokémon bij bezienswaardigheden.

Veel plezier met het spelen van Pokémon Go. Kom snel terug naar deze blog voor het nieuwste Pokémon Go nieuws!


Terug naar het overzicht