Hi opwaarderen

Hi opwaarderen:

Hi beltegoed 10 euro Beltegoed €10 € 10,00
Hi beltegoed 15 euro Beltegoed €15 € 15,00
Hi beltegoed 20 euro Beltegoed €20 € 20,00
Hi beltegoed 30 euro Beltegoed €30 € 30,00
Hi beltegoed 50 euro Beltegoed €50 € 50,00

Hi SIM-kaart

Hi Simkaart + 10 Euro Simkaart + €10
Hi Simkaart + 10 Euro Hi SIM-kaart met 10 euro beltegoed volgens de voorwaarden van Hi.
€ 7,50

Hi beltegoed

Hi opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. Hi is een dochteronderneming van de KPN Groep en maakt daarom ook gebruik van het KPN netwerk. De provider richt zich voornamelijk op jongeren en biedt hen voordelige tarieven. Hi opwaarderen is zeer eenvoudig en kan online binnen 1 minuut gedaan worden. Reken de beltegoedcode af met bijvoorbeeld Paypal of iDeal en na de betaling ontvang je direct de code per SMS en per e-mail. Je kunt direct je Hi beltegoed opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Hi opwaarderen instructie

Hi opwaarderen doe je door te bellen naar het Hi opwaardeernummer 1244 en vervolgens de instructies te volgen. Nadat je deze instructies gevolgd hebt en de juiste opwaardeercode hebt ingevoerd, is je Hi beltegoed bijgeschreven.

Hi beltegoed opvragen

Hi opwaarderen en de hoogte van je Hi beltegoed opvragen is heel eenvoudig. Om de hoogte te checken kun je *101# intoetsen op je gsm. Na een druk op de beltoets komt vervolgens de hoogte van je Hi beltegoed in het scherm van je mobiel te staan. Ook kun je de hoogte van je Hi beltegoed opvragen door te bellen met het opwaardeernummer 1244 en de gesproken instructies te volgen. Als je bijna of helemaal door je beltegoed heen bent, dan kun je eenvoudig en snel online het tegoed opwaarderen via Beltegoed.nl. Je rekent je bestelling simpelweg af met één van de betrouwbare betaalmethoden, zoals Paypal. Binnen enkele seconden nadat de betaling is verwerkt, ontvang jij de opwaardeercode per mail en sms.

Hi beltegoed geldigheidsduur

Wanneer je 1 keer in de 6 maanden je Hi beltegoed opwaardeert, is het beltegoed van Hi onbeperkt houdbaar.

Meer info: www.hi.nl