Delight Mobile opwaarderen

Delight opwaarderen:

DelightMobile 10 euro Delight Mobile Prepaid €10 € 10,00
DelightMobile 20 euro Delight Mobile Prepaid €20 € 20,00
Delight One Delight One Prepaid €10 € 10,00

Delight mobile opwaarderen

Delight Mobile opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. Online opwaarderen van je Delight Mobile beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de beltegoedcode per SMS en per e-mail en kun je direct opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Opwaardeerinstructies

Om je Delight Mobile beltegoed op te waarderen, toets je op je mobiele telefoon *191* met de 10-cijferige beltegoedcode van Delight Mobile, gevolgd door een # en druk op de bel-toets. Binnen enkele seconden is je beltegoed opgewaardeerd.
Je kunt je Delight Mobile beltegoed ook opwaarderen door het opwaardeernummer 1244 te bellen van je Delight Mobile telefoon en de opwaardeerinstructies te volgen.

Controleren beltegoed

Om op te vragen hoeveel beltegoed je nog op je Delight Mobile simkaart hebt staan, toets je op je mobiele telefoon *192# gevolgd door de 'bel-toets'. Met enkele seconden verschijnt je beltegoed saldo automatisch op je beeldscherm.

Geldigheidsduur

Beltegoed van Delight Mobile is onbeperkt geldig mits er minimaal 1 keer per 6 maanden gebruik wordt gemaakt van de simkaart (bellen/sms).

Delight One informatie

Het nieuwe beltegoed van Delight Mobile is Delight One. Opwaarderen met Delight One gaat precies hetzelfde als het opwaarderen met regulier Delight beltegoed. Het is wel zo dat je hiervoor een Delight One beltegoed code moet aanschaffen. Nadat je het Delight One beltegoed opgewaardeerd hebt, zorgt dit ervoor dat je kunt profiteren van speciale tarieven voor het bellen naar diverse internationale bestemmingen. Ook kun je binnen Nederland vanaf 1 cent per minuut bellen en van een Delight naar Delight mobiele telefoon bel je zelfs gratis. Om gebruik te gaan maken van deze tarieven hoef je alleen op te waarderen met Delight One beltegoed, dat je eenvoudig en snel kunt kopen via Beltegoed.nl. Bekijk voor een volledig overzicht van alle tarieven en de voorwaarden van Delight One op www.delightmobile.nl.