Delight Mobile opwaarderen

Delight opwaarderen:

DelightMobile 10 euro Prepaid €10 € 10,00
DelightMobile 20 euro Prepaid €20 € 20,00

Delight Mobile bundels

Delight One Delight One
Delight One Met Delight One beltegoed profiteer je zowel binnen als buiten Nederland van voordelige sms- en beltarieven.
€ 10,00

Delight mobile

Delight opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. Delight opwaarderen is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de beltegoedcode per SMS en per e-mail en kun je direct je Delight beltegoed opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Delight opwaarderen instructie

Delight opwaarderen is heel eenvoudig. Toets *191* met de 10-cijferige beltegoedcode van Delight Mobile in op je mobiele telefoon, gevolgd door een # en druk op de bel-toets. Binnen enkele seconden kun je Delight opwaarderen. Je kunt je Delight beltegoed ook opwaarderen door het opwaardeernummer 1244 te bellen van je Delight Mobile telefoon en de opwaardeerinstructies te volgen.

Delight beltegoed opvragen

Om op te vragen hoeveel Delight beltegoed je nog op je Delight Mobile simkaart hebt staan, toets je op je mobiele telefoon *192# gevolgd door de 'bel-toets'. Met enkele seconden verschijnt je Delight Mobile beltegoed saldo automatisch op je beeldscherm.

Delight beltegoed geldigheidsduur

Beltegoed van Delight Mobile is onbeperkt geldig mits er minimaal 1 keer per 6 maanden gebruik wordt gemaakt van de simkaart (bellen/sms).

Delight One informatie

Het nieuwe beltegoed van Delight Mobile is Delight One. Opwaarderen met Delight One gaat precies hetzelfde als het opwaarderen met regulier Delight beltegoed. Het is wel zo dat je hiervoor een Delight One beltegoed code moet aanschaffen. Nadat je het Delight One beltegoed opgewaardeerd hebt, zorgt dit ervoor dat je kunt profiteren van speciale tarieven voor het bellen naar diverse internationale bestemmingen. Ook kun je binnen Nederland vanaf 1 cent per minuut bellen en van een Delight naar Delight mobiele telefoon bel je zelfs gratis. Om gebruik te gaan maken van deze tarieven hoef je alleen op te waarderen met Delight One beltegoed, dat je eenvoudig en snel kunt kopen via Beltegoed.nl. Bekijk voor een volledig overzicht van alle tarieven en de voorwaarden van Delight One opwww.delightmobile.nl.