Beltegoed opvragen

Wil je het saldo van je beltegoed opvragen? Hieronder vind je per provider de instructies over hoe het beltegoed opvragen werkt. Lukt het beltegoed opvragen niet? Neem dan contact op met onze helpdesk.
Lycamobile beltegoed opwaarderen Lycamobile


Beltegoed opvragen Lyca
Lyca beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je Lyca beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen. Lyca beltegoed opvragen in het buitenland kan door +31684001244 te bellen.

Lycamobile opwaarderen
Vodafone beltegoed opwaarderen Vodafone


Beltegoed opvragen Vodafone
Vodafone beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je Vodafone beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1200 en de instructies aan de telefoon te volgen.

Vodafone opwaarderen
Lebara beltegoed opwaarderen Lebara


Beltegoed opvragen Lebara
Lebara beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *100# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je Lebara beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen.

Lebara opwaarderen
T-Mobile beltegoed opwaarderen T-Mobile


Beltegoed opvragen T-Mobile
T-Mobile beltegoed opvragen: bel met de telefoon waarvan je het beltegoed op wilt vragen 1344 en volg alle instructies. Je krijgt direct hierna een gratis SMS bericht met daarin het bedrag wat je nog aan beltegoed hebt. Wil je SMS beltegoed opvragen? Bel dan met 1345 en volg je dezelfde stappen.

T-Mobile opwaarderen
KPN beltegoed opwaarderen KPN


Beltegoed opvragen KPN
KPN beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# of *106# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je KPN beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen. Daarnaast kun je ook de tekst SALDO naar 1244 SMS-en om je KPN beltegoed op te vragen.

KPN opwaarderen
Hi beltegoed opwaarderen Hi


Beltegoed opvragen HI
HI beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt.

Hi opwaarderen
Delight Mobile beltegoed opwaarderen Delight Mobile


Beltegoed opvragen Delight Mobile
Delight Mobile beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *192# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Delight Mobile beltegoed zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan.

Delight Mobile opwaarderen
GT Mobile beltegoed opwaarderen GT Mobile


Beltegoed opvragen GT Mobile
GT Mobile beltegoed opvragen: je kunt je GT Mobile beltegoed opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen. Je kunt ook bellen naar 1344, je ontvangt hierna direct een SMS met de hoogte van je beltegoed.

GT Mobile opwaarderen
Telfort beltegoed opwaarderen Telfort


Beltegoed opvragen Telfort
Telfort beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *100# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ziet vervolgens direct hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je Telfort beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen.

Telfort opwaarderen
Ortel Mobile beltegoed opwaarderen Ortel Mobile


Beltegoed opvragen Ortel
Ortel beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Je ontvangt vervolgens een SMS met hoeveel beltegoed je hebt. Je kunt je Ortel beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen.

Ortel Mobile opwaarderen
Vectone Mobile beltegoed opwaarderen Vectone Mobile


Beltegoed opvragen Vectone
Vectone beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Vectone beltegoed zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan.

Vectone Mobile opwaarderen
*bliep beltegoed opwaarderen *bliep


Beltegoed opvragen *bliep
*bliep beltegoed opvragen: bel met de telefoon naar 1344 en volg alle instructies. Je krijgt dan een gratis SMS bericht met daarin het resterende beltegoed bedrag

*bliep opwaarderen
Tele2 beltegoed opwaarderen Tele2


Beltegoed opvragen Tele2
Tele2 beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *111# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Tele2 beltegoed zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan.

Tele2 opwaarderen
Telesur beltegoed opwaarderen Telesur

Beltegoed opvragen Telesur
Wil je de hoogte van je Telesur beltegoed opvragen? Toets dan op de prepaid telefoon waarvan je de hoogte van het beltegoed wilt weten *101# in en druk op de beltoets. Vervolgens krijg je de actuele hoogte van je Telesur beltegoed op het scherm te zien.

Telesur opwaarderen
Toggle Mobile beltegoed opwaarderen Toggle Mobile


Beltegoed opvragen Toggle
Toggle beltegoed opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *101# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo van je Toggle beltegoed zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan. Je kunt je Toggle beltegoed ook opvragen door te bellen naar 1244 en de instructies aan de telefoon te volgen.

Toggle Mobile opwaarderen
Budgetphone beltegoed opwaarderen Budgetphone


Beltegoed opvragen Budget Phone
Budget Phone beltegoed opvragen: toets op je telefoon 444 en druk vervolgens op de groene bel toets. Je hoort vervolgens hoeveel beltegoed je hebt.

Budgetphone opwaarderen
88 mobile beltegoed opwaarderen 88 mobile


Beltegoed opvragen 88 mobile
88 mobile beltegoed opvragen: bel met je telefoon naar 1244 en kies voor optie 1.

88 mobile opwaarderen
Base beltegoed opwaarderen Base


Belwaarde opvragen Base
Base belwaarde opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen *444*# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo aan Base belwaarde zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan. Je kunt je Base belwaarde ook opvragen door te bellen naar 1955.

Base opwaarderen
Mobistar Tempo beltegoed opwaarderen Mobistar Tempo


Belwaarde opvragen Mobistar
Mobistar belwaarde opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen #123# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo aan Mobistar belwaarde zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan.

Mobistar Tempo opwaarderen
Ortel Mobile beltegoed opwaarderen Ortel Mobile


Belwaarde opvragen Ortel
Ortel belwaarde opvragen: bel met je prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen naar 1966 en volg de instructies. Het saldo aan Ortel belwaarde is ook op te vragen door BAL naar 1966 te smsen.

Ortel Mobile opwaarderen
Lycamobile beltegoed opwaarderen Lycamobile

Belwaarde opvragen Lycamobile
Lycamobile belwaarde opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen 92# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo aan Lycamobile belwaarde en de geldigheidsduur krijg je vervolgens per bericht.
Optie 2: Toets *103*100# en druk op de beltoets. Het controleren van het saldo is gratis, zelfs vanuit het buitenland.

Lycamobile opwaarderen
Proximus beltegoed opwaarderen Proximus


Belwaarde opvragen Proximus
Proximus belwaarde opvragen: toets op de prepaid telefoon waarvan je het beltegoed wilt opvragen #121# en druk vervolgens op de verzend of groene bel toets. Het saldo aan Proximus belwaarde zie je vervolgens in het scherm van je telefoon staan. Voor het saldo van je Proximus Pay & Go Extra Pack Message toets je #143#.

Proximus opwaarderen
JIM Mobile beltegoed opwaarderen JIM Mobile


Belwaarde opvragen JIM Mobile
Om het saldo aan JIM Mobile belwaarde op te vragen zijn er 3 opties.
- Toets *444*# en druk op de bel-knop. Het saldo verschijnt in het display.
- Bel naar 1955 en kies optie 1 en het saldo krijg je te horen.
- SMS: CONSULT naar 1984 en ontvang het huidige saldo per SMS.

JIM Mobile opwaarderen
Ay Yildiz beltegoed opwaarderen Ay Yildiz


Belwaarde opvragen Ay Yildiz
Het opvragen van je Ay Yildiz belwaarde is te doen door in te loggen op uw persoonlijke pagina op www.ayyildiz.be.

Ay Yildiz opwaarderen