Base opwaarderen

Base herladen:

Base 5 Euro Prepaid €5 € 5,25
Base 10 Euro Prepaid €10 € 10,00
Base 15 Euro Prepaid €15 € 15,00
Base 20 Euro Prepaid €20 € 20,00
Base 30 Euro Prepaid €30 € 30,00

Base online herladen

Base herladen is erg gemakkelijk via Beltegoed.nl. Je kunt hierboven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Je krijgt na de betaling een code toegezonden via je e-mail. Deze code kun je gebruiken bij het Base herladen.

Base herladen

Voor deze handeling heb je de herlaadcode nodig die je krijgt bij Beltegoed.nl. Om Base te herladen, bel je eerst naar 1955. In het herlaadmenu toets je de 2 en volg de instructies op. Dan voer je de 15-cijferige herlaadcode in en sluit je af met een #. Je krijgt vervolgens een bevestiging van het herladen.

Het is ook mogelijk om *102*12-cijferige code# te toetsen op je telefoon en op verzenden te drukken.

Base belwaarde opvragen

Je kunt wanneer je maar wilt bekijken hoeveel Base belwaarde je nog hebt.
Toets *444*# in op je toestel en druk op de BEL-toets. Vervolgens krijg je een bericht met je huidige belwaarde en de geldigheid.
Of bel 1955 (gratis in België)

Geldigheidsduur Base belwaarde

Na activering van je Base belwaarde is deze twaalf maanden geldig. Als deze voorbij zijn, ben je je Base belkrediet ook kwijt. Gratis sms’jes of belminuten die je hebt ontvangen bij acties of het herladen blijven 30 dagen geldig.

Extra productinformatie

Base biedt prepaid ALL aan. Deze service laat je naast sms’en en bellen ook voordelig internetten en emailen. Op de website www.base.be vind je hier meer informatie over.