Lycamobile opwaarderen
NL BE

Lyca opwaarderen:

Lycamobile beltegoed 10 euro Prepaid €10 = €20 € 10,00
Lycamobile beltegoed 20 euro Prepaid €20 = €40 € 20,00

Lycamobile bundels en SIM-kaart

Lyca Holland Bundel Lyca Holland Bundel
Lyca Holland Bundel Onbeperkt bellen en sms'en van Lyca naar Lyca en andere providers en 150 mb aan mobiel internet. Deze bundel is 30 dagen geldig.
€ 19,90
Lycamobile Mini Surf Data Bundel 500 MB Internet Tegoed
Lycamobile Mini Surf Data Bundel Met de Lycamobile Mini Surf Data Bundel krijg je 500 mb aan internet tegoed. Deze internetbundel is 30 dagen geldig.
€ 5,00
Lyca Alles-in-1 Bundel Alles-in-1 Bundel
Lyca Alles-in-1 Bundel 1000 (internationale) belminuten, 1GB internet en onbeperkt bellen en sms'en naar Lyca klanten. Geldigheid 30 dagen.
€ 30,00
LycaMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15
LycaMobile Simkaart + 15 Euro Lycamobile SIM-kaart met 15 euro Beltegoed.
€ 9,95
Lycamobile actie op Beltegoed.nl €10 Lyca beltegoed kopen = €20 Lyca beltegoed ontvangen
€20 Lyca beltegoed kopen = €40 Lyca beltegoed ontvangen


Het opwaarderen van je Lyca beltegoed is voordelig bij Beltegoed.nl. Je profiteert namelijk van gratis 100% extra beltegoed bij iedere opwaardering. Waardeer dus direct je Lyca beltegoed op en profiteer vandaag nog.

De einddatum van deze actie is op dit moment nog niet bekend. Wanneer Lycamobile de actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lyca. Let op: Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lyca.

Lyca beltegoed

Beltegoed van Lyca opwaarderen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Online opwaarderen van je Lyca beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de beltegoed code per SMS en per e-mail en kun je direct Lyca beltegoed kopen met behulp van onderstaande instructies.

Lyca opwaarderen instructie

Lyca opwaarderen doe je door te bellen naar 1244(of 92#) en de gesproken instructies te volgen. Je kunt ook het volgende intoetsen in het hoofdscherm van je mobiele telefoon: *101*beltegoedcode# en druk dan op de ‘bel’ toets. Lyca opwaarderen vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon kun je door te bellen met: +31684001244.

Lyca beltegoed opvragen

Om de hoogte van je Lyca beltegoed te controleren in Nederland: Toets *101# (of 94#) en druk op bellen. Na enkele seconden verschijnt de hoogte van je Lyca beltegoed op het display. Je kunt het ook gesproken horen, door te bellen naar 1244 (of 95#) en de instructies op te volgen. Als je in het buitenland bent, kun je bellen naar +31684001244. Daar hoor je dan je huidige tegoed.

Lyca beltegoed geldigheidsduur

Het beltegoed van Lycamobile moet iedere 6 maanden gebruikt worden (bellen, sms'en etc.) anders wordt het bevroren. Wanneer het beltegoed is bevroren, moet je binnen 3 maanden Lyca beltegoed kopen en opwaarderen om het bevroren Lyca beltegoed weer vrij te krijgen. Als er binnen die 3 maanden geen opwaardering plaatsvindt zal de Lycamobile simkaart, inclusief beltegoed, geblokkeerd worden.

Lycamobile Holland Bundel

Activeer je Lycamobile Holland Bundel door een Lyca Holland Bundel beltegoed code aan te schaffen en hiermee je beltegoed op te waarderen. Met de Lycamobile Holland Bundel profiteer je van speciale tarieven voor bellen en sms'en binnen Nederland. Raadpleeg voor meer informatie over de Lycamobile Holland Bundel de Lycamobile Holland Bundel pagina. Het activeren van de Lycamobile Holland Bundel doe je gewoon zoals je gewend bent, door te bellen naar 1244 en de stappen in het keuzemenu te doorlopen. Houd de bundelcode bij de hand, omdat je deze tijdens het gesprek moet invoeren om je Lycamobile Holland Bundel te activeren. Het Lyca Holland tegoed controleer je door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken. LET OP: Bij de Lyca Holland Bundel is er sprake van automatische verlenging. Wil je opzeggen? Dan toets je één dag voor de Holland Bundel verloopt *190# in en druk je op verzenden.

Lycamobile Alles-in-1 bundel

Vanaf nu kun je ook Lyca beltegoed kopen door bundels van Lycamobile aan te schaffen via Beltegoed.nl. Zoals de Alles-in-1 bundel waarmee je voor een bedrag van 30 euro in totaal 1000 minuten voor nationaal belverkeer of internationaal belverkeer naar 40 landen krijgt. Daarnaast krijg je 1gb mobiel internet en kun je onbeperkt gratis bellen en sms’en naar andere mensen met een Lycamobile simkaart binnen Nederland. Op Lycamobile.nl vind je meer informatie over de voorwaarden van de Lycamobile Alles-in-1 bundel. De looptijd van de bundel bedraagt 30 dagen.

Lycamobile Mini Surf Data Bundel

Ook Lycamobile internettegoed koop je eenvoudig online op Beltegoed.nl. De Lycamobile Mini Surf Data Bundel kost €5 en geeft je 500mb aan databundel voor mobiel internet. Je activeert de data bundel op de gebruikelijke wijze. De Lycamobile Data Bundel heeft een geldigheidsperiode van 30 dagen en het data tegoed is alleen in Nederland te gebruiken. Het tegoed van je Lycamobile Data Bundel check je op iedere moment door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken.

Meer info: www.lycamobile.nl