3Vcash

LET OP! Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van de Rabobank, iDEAL Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB, Intrum Justitia en De Haan Incasso waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een 3V kaart. Wij geven het advies hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails. Officiële instanties zullen je nooit vragen een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Niet via e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.
3V 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
3V 30 Euro Prepaid €30
€ 30,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
3V 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
3V 100 Euro Prepaid €100
€ 100,00
3V 150 Euro Prepaid €150
€ 150,00

Informatie  

3V Visa

Let op: 3V vouchers vervallen per 1 november 2016. De vouchers die je bij ons koopt kun je nog activeren tot 10 september 2016. Besteed je voucher dus voor 1 november of zet het voucher saldo via je online 3V account over naar je bankrekening.

Een 3V Prepaid Visa Voucher koop je binnen 1 minuut op Beltegoed.nl. Het betaal systeem is een prepaid creditcard waarmee je kunt betalen als een winkel Visa creditcards accepteert. Een handig betaalmiddel aangezien veel buitenlandse (online) winkels alleen creditcards accepteren. Creditcards zijn in Nederland echter niet zo populair. Wil je toch iets bestellen uit een webshop maar je wil geen creditcard aanschaffen? Koop dan een 3V Voucher. Hier kun je prepaid tegoed op plaatsen en met het 3Vcash kun je online betalingen doen wanneer je enkel met creditcard kunt betalen. De meeste webshops accepteren de online betaalkaarten. Hierboven selecteer je het prepaid bedrag aan 3Vcash dat je op de 3V voucher wilt hebben staan. Na betaling ontvang je direct een SMS en e-mail met de 3V Vouchercode.

Wat is een 3V Voucher precies?

3V Voucher is een tijdelijk Visa nummer waarmee je wereldwijd overal waar Visa online wordt geaccepteerd, aankopen kunt doen. Je kunt het 3Vcash gebruiken om betalingen te doen in de App store (en Android Market en Windows Marketplace), iTunes, game-sites en andere online winkels!

3V vouchercode

De 3V vouchercode kun je op www.3vcard.nl activeren. Je vult daar de 19-cijferige vouchercode in en je emailadres. Je krijgt dan alle creditcard gegevens per e-mail, waarmee je vervolgens kunt betalen:

1. 3V Visa Voucher nummer
2. Beveiligingscode (CVC/CVV2 3-cijferig code)
3. Vervaldatum (expiry date)

Controleren en geldigheidsduur 3V

Door in te loggen op je 3V card account krijg je een overzicht te zien van alle transacties die je hebt gedaan. Ook zijn de geannuleerde transacties te zien, bijvoorbeeld door onvoldoende saldo of een onjuiste vervaldatum. De 3V Voucher heeft een geldigheidsduur van 4 maanden.

Let op: bij betaling buiten de Eurozone wordt er een valuta omrekentoeslag van maximaal 1,75% bovenop het bedrag gerekend. Dit houdt in dat een betaling met 3Vcash van bijvoorbeeld $100, een betaling van $101,75 wordt.

Productinfo + Instructies